Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İsteyen Herkesin Çalışacak İşi Vardır'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İsteyen Herkesin Çalışacak İşi Vardır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu ve ekonomide yaşanan sıkıntılara gelen eleştirilere tepki gösterdi.

Son Dakika 16 Nisan 2022 14:36 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İsteyen Herkesin Çalışacak İşi Vardır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu. Antalya’daki Phaselis Tüneli açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programda vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nden vvideo konferans ile bağlanarak seslendi ve enflasyon ile işsizlik konusunda önemli açıklamalarda bulundu.


Türkiye'nin hedeflerine değinerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dev eserlerin Türkiye'ye kazandırıldığını, Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisine sahip ülkelerden biri haline getirme hedeflerinde kararlı olduklarını söyledi ve "Ulaştırma ve Haberleşme 2053 vizyonuyla ülkemizi önümüzdeki 30 yılda çıkartacağımız seviyeyi milletimizle paylaştık. Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmekte kararlıyız" ifadelerini kullandı. .


Son dönemlerdeki ekonomik zorluklara değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ekonomik zorluklar üzerinden milletimizin moralini bozacak, siyasi mühendislik hesaplarıyla ülkenin rotasını değiştirecek her türlü oyunu sergiliyorlar." dedi.


DÜNYANIN TAMAMINDA DAHA FAZLA YAŞANAN SIKINTILAR SANKİ SADECE TÜRKİYE'DE YAŞANIYOR

Son dönemdeki enflasyon artışına değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu konularda gelen eleştirilere tepki gösterdi ve "Dünyanın tamamında daha fazlasıyla yaşanan sıkıntıları sanki sadece Türkiye’ye mahsus gibi göstermeye çalışanların özellikle derdi milletin derdini dile getirmek değil küresel senaryoların borozanlığını yapmaktadır. Altını çizerek tekrarlıyorum, enerjiden gıdaya madenlerden teknoloji ürünlerine kadar pek çok alanda yaşanan fahiş fiyat artışları tüm dünyanın ortak sıkıntılıdır. Hatta Türkiye üretim gücü ve lojistik avantajlarıyla bu sıkıntıdan en az etkilenen ülkelerden biridir. Milletimden çoğu da mevsim etkisinden kaynaklanan istisnai durumları felaket tellallığının malzemesi haline dönüştürmeye çalışanlara itibar etmemesini istiyorum." dedi.


"İSTEYEN HERKESİN ÇALIŞACAK İŞİ VARDIR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasının devamında "Hamdolsun ülkemizde herkes can ve mal güvenliğine sahiptir. İsteyen herkesin çalışacak işi vardır" ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç