Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatalarımızı bize söyleyin
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatalarımızı bize söyleyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında hatalarının kendilerine söylenmesi gerektiğini söyledi.

Haberler 10 Mart 2024 3
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatalarımızı bize söyleyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika: Hatalarımızı yüzümüze haykırın.

İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada bir hata ve yanlışlarının olması durumunda vatandaşların kendilerini uyarması gerektiğini söyledi.

"Hedeflerine ulaşmak için her yolu mubah görenlerin kullandıkları yöntemlerin adını anmaktan biz hicap ederiz. Bugünden havaya girenlerin yarın milletin başına neler açacaklarını düşünebiliyor musunuz? Allah göstermesin ülke bunların elinde kalsa neler olabileceğini, hangi facialarla karşılaşabileceğimizi mayıs ayından bu yana yaşananlara bakarak görebiliriz. Muhalefet salkım saçak da olsa hamdolsun biz bu ülkenin önüne Türkiye Yüzyılı gibi bir vizyon koymayı başardık. Dün Cumhuriyetimizin 100. yılına kilitlenmiştik, şimdi rotamızı Türkiye Yüzyılı'na çevirdik" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"HATALARIMIZI ÇEKİNMEDEN YÜZÜMÜZE HAYKIRIN"

"Biz size inanıyoruz. Siz de bize inanıyor musunuz? Mesele yok. Şayet aksi yönde bir duruşumuzu görürseniz, hiç çekinmeyin. Yüzümüze hakikatleri haykırın. Haykırın ki hatamızı görüp kendimizi düzeltelim. Bizde kibir, enaniyet, riyakarlık olmaz. Bizde sadece eser, hizmet, çalışmak, mücadele etmek olur, eksik bırakmışsak tamamlama, hata yapmışsak düzeltme olur. Biz kendimize işte bu kadar güveniyoruz. Bütün bunlara rağmen hala korku siyasetiyle iradenize ipotek koymaya çalışanlar varsa emin olun tek dertleri sizin bu hassasiyetinizi istismar etmektir. Bizim öyle bir gündemimiz yok"

Bu konudaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Staj ve çıraklık mağdurları olarak verilen sözler tutulmalıdır MHP bu bu konuda 3 dönem sözleri vardı hala sessiz kalıyorlar verilen sözler tutulmadı 3308 sayılı çıraklık mağdurları olarak verilen sözler tutulmalıdır
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Sayın Cumhurbaşkanım 2018 yılında kamuda taşeronu kadroya alıyoruz dediniz sizlere minnettarız fakat yaş şartına bakılmaksızın 40'lı yaşlarda bizler ZORUNLU EMEKLİLİK adı altında İŞTEN ÇIKARILDIK kamu kurumlarına bakıldığında 60 yaşlarda iscinin aktif olduğu bir durumda bizlerin iradesi dışında zorla emekliliğe sevk edilmemiz haksızlıktır. Yıllarca kurumlara hizmet vermis biz mağdurlar iş tecrübesi edinmis kalifiye personeller olmakla birlikte çalışma hayatına devam etmek çocuklarımızın eğitimlerini tamamlatabilmek ve 03.03.2023 tarihinde bu zorunlu emekliliğin kaldırılmış olmasına dayanarak yasal düzenleme ile İŞİMİZE İADE talep ediyoruz .
Ziyaretçi 4 Ay Önce
SİLİVRİ ÇOK SOĞUK YILIN BU AYINDA BENCE YAPMAYIN 🤗