Cumhurbaşkanı Erdoğan, günde kaç saat uyuduğunu açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan, günde kaç saat uyuduğunu açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında günde ne kadar uyuduğunu ve eve saat kaçta gittiğini söyledi.

Siyaset 14 Eylül 2023 14:52 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, günde kaç saat uyuduğunu açıkladı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, günde ne kadar uyuduğunu söyledi.

Kaymakam adaylarının kura törenine katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada dikkat çeken ifadeler kullandı.

Kaymakamlık kursunu başarı ile bitirenlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başarılarınızla şimdiye kadar hep ailelerinizi gururlandırdınız. Bundan sonraki başarılarınızla devletimizin ve milletimizin yüz akı olacaksınız. Şunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın. Unvanlarımız ayrı olsa da hepimiz aziz milletimizin hizmetkarıyız. “Bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya gidiyoruz” bunu böyle bileceğiz" dedi.

"85 MİLYONA HİZMET EDECEKSİNİZ"

Kaymakamların 85 milyona hizmet edeceğini söyleyerek sözlerini sürdüren Erdoğan, "Kaymakamlarımız, kişisel kabiliyetleriyle gittikleri her yerde iz bırakma, görev yaptıkları şehirlere damga vurma imkanına sahiptir. Adaletli, merhametli kaymakamlarımız sorumluluk alanlarının en ücra noktasına kadar uzanan yardım eli olmak zorundadır. 85 milyonun tamamına hizmet etmekle mükellefiz" dedi.

"MESAİ YOK"

Kaymakamlığın mesaisinin olmayacağını, gecesi gündüzünün olmadığını söyleyen Erdoğan, "Tatili hafta sonu olmaz. Sabah 9 gibi akşam 5-6 civarı kapısını çekip çıkan kişiden de yönetici hiç olmaz" dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

CUMHURBAŞKANI, GÜNDE KAÇ SAAT UYUDUĞUNU AÇIKLADI

"Ülke idari amirliği mesai saatleri arasında yapılacak bir meslek değildir. Bizi temsilen görev yaptığınız ilçelerimizde günün 24 saati, yılın 365 günü çalışacak, koşturacak bir tempo ve motivasyonla işinize sarılmanızı bekliyorum. Ben cumhurbaşkanı olarak böyle çalışıyorum. Uykum 5-6 saat. Eve gidişlerim bazen 12 bazen 1. Aksi taktirde olmaz. O yüzden sizlerden de bunu bekliyorum. Başka türlü ne milletle güçlü bir ilişki kurabilirsiniz ne de geride bir miras bırakabilirsiniz"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç