Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında konuşuyor: Kamuda tasarruf, ekonomi ve kurulan oyunlar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında konuşuyor: Kamuda tasarruf, ekonomi ve kurulan oyunlar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında kürsüye çıktı ve merakla beklenen konuşmasına başladı.

Son Dakika 15 Mayıs 2024 12:16 2
Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında konuşuyor: Kamuda tasarruf, ekonomi ve kurulan oyunlar

Açıklamaları merak ediliyordu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması.

Kamuda tasarruf tedbirleri, ekonomide son gelişmeler ve son olarak Ankara Emniyet'inde yaşanan olaylar ve bugün Ali Yerlikaya'nın yaptığı oyun kuruluyor açıklamasından sonra ne diyeceği, ne açıklama yapacağı merak edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında kürsüye geçti ve açıklama yapmaya başladı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları canlı yayını:

Gerek hayat pahalılığı fırsatçılık, gerekse öğretmenlere yönelik şiddete ceza düzenlemeleri var. Cumhur ittifakı ortağımız MHP ile işbirliği ve eşgüdüm içinde bu konuların çok iyi takip edilmesini istiyorum.

Yeni ve sivil anayasa meselesinde meclis başkanının çalışmalarına destek vermeliyiz. Cumhuriyet'in ilk asrını darbe anayasası ile karşılamamızın mahcubiyetindeyiz. En büyük hasret sivil anayasayı çıkarmamız gerekiyor. Aceleye getirmeden, ama çok da fazla uzatmadan istişari çalışmaları bitirip somut adımlar atılmalı. Biz yapıcı tutumumuzu koruyacağız.

Önümüzde kesintisiz 4 yıl daha var. Bu 4 yılın her gününü dolu dolu geçirecek ve ülkemizi her alanda yeni seviyelerle, yeni rekorlarla buluşturacağız.

Gelecek asrına da eser ve projelerimizle insallah biz istikamet çizeceğiz. 14 Mayıs seçimlerinde aziz milletimiz iktidar olma yetkisini bize vermiş, 10 ay sonra yerel seçimde ise bize ikazda bulundu. 31 Mart seçimleri bir güven oylaması değildir. Seçmenin ülkenin idaresine ilişkin kırılması olmadı. 14 Mayıs'ta sonr 28 Mayıs'ta seçmen hükümeti, Cumhur İttifakına emanet etmiş, yerel seçimde farklı karar vermiştir. Bu ikisini birbirinden ayırmak durumundayız.

31 Mart'ta verilen mesajı duymazdan gelecek değiliz. O mesajı aldık ve gereğini yapmaya başladık.

Son günlerdeki olayları takip ediyoruz. Kanunun dışına çıkan, hatası kastı olan kim varsa hukuk zemininde hesabını mutlaka soruyoruz. Ülke ve millete karşı vazifesini yapmamanın hiçbir bahanesi olmaz. Her saniye milletimizin emanetidir.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
kamuda israf çok onların bitmesi lazım ki hazinemiz dolsun
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Afff