Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiye ödeme tarihini açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiye ödeme tarihini açıkladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında Ramazan Bayramı ikramiye ödeme tarihlerini duyurdu.

Emekli Haberleri 16 Mart 2024 20:42 2
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiye ödeme tarihini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme tarihini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi verdi. Erdoğan açıklamasında 3 bin liralık bayram ikramiyeleri hakkında şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılının Emekçileri İftar Programında konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamaları özetle şöyle: Bu bereketli iftar sofrasında sizlerle beraber olmanın bahtiyarlığı içindeyim.Bugün 6.orucunu tuttuğumuz mübarek Ramazan-ı Şerif'i hüzünlü karşıladık, hüzünlü yaşıyoruz.

GAZZE

Şu an Gazze'de kelimelerin kıfayetsiz kaldığı büyük bir insani dram yaşanıyor. Bir kap sıcak yemeği bulmanın lüks olduğu son derece acı verici insanlık adına utanç verici günlere şahitlik ediyoruz.

Adalete, barışa, dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz. Rabbim tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun diyorum. Milletimizin Gazze'ye ve diğer mazlum coğrafyalara yardımlarını artığını görmekten memnuniyet duyuyorum.

"ÇALIŞMA HAYATINA ÇOK GENÇ YAŞLARDA İŞÇİ OLARAK BAŞLAMIŞ BİR KARDEŞİNİZİM"

Çalışma hayatını henüz çok genç yaşlarında İETT'de işçi olarak başlamış bir kardeşinizim. Çalışmak kadar emeğinin karşılığının hakkıyla almanın öneminin farkındayız. Kanuni Sultan Süleyman, işçilerin ücretinin günlük olarak verilmesini emretmiş bunun için inşaatın ortasına bir hesap çadırı kurdurmuştu. 1792 yılında çadır çeşmesi yaptırılmıştır. Süleymaniye meydan çeşmesi bu hassasiyetin günümüze kadar uzanan simgelerindendir.

Tarihimize ve köklü geleneğimize baktığımız zaman bu tarz pek çok örnek uygulamayı görmek mümkündür. Biz görev aldığımız her yerde çalışanların haklarının teslimi için çaba harcadık.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ

"2-5 Nisan tarihleri arasında emekllerimizin hesaplarına yatırmış olacağız"

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
alsın o 3 bin TL yi Suriyelilere versin ama biz hakkediyoruz emekliler olarak bize mustehak
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Allah aşkına yokmu bizim emekliler hakkında bizi anliyan ve derdimizi dinliyen ve anlayan lütfen bu feryadımı dile getiren çünkü bizler çok acı çekiyoruz çünkü artık biz bu mübarek ramazan ayında pazara bile gidemez hale geldik