Cumhurbaşkanı Erdoğan Bir Gazeteciye Kızdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bir Gazeteciye Kızdı

Son dakika haberi: Rasim Ozan Kütahyalı yaptığı son açılamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazeteciye kızdığı anları aktardı.

Siyaset 25 Ekim 2022 13:58 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bir Gazeteciye Kızdı

Açıklamaları ile gündemde sürekli tutunmaya çalışan, Beyaz Futbol adlı programda sözleri ile gündem olmaya çalışan gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir gazeteciyi azarladığını söyledi.

Yurt dışı seyahatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşilik eden gazetecinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söylediği sözleri aktaran Rasim Ozan Kütahyalı, hemen hemen her konunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a götürüldüğünü , bu nedenle de sıkıntılar yaşandığını söyledi.

Beyaz Futbol adlı programda konuşan Kütahyalı, yabancı hakemlerin Süper Lig'deki maçlarda görev alması meselesine değindi ve bu konuda dikkat çeken ifadeler kullandı. Programın bir yerinde ise eski futbolcu ve futbol yorumcusu Sinan Engin,sorunların çözümü için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etti ve sorunları onun çözeceğini söyledi.

Bu sözler sornası açıklama yapan Rasim Ozan, bu şekildeki oknuların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a götürmenin, ona sorulmasının doğru olmadığını söyledi. Kütahyalı yaptığı açıklamada gazetecinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan'a, "Efendim ben her kanala çıkıyorum. Bana çok saldırıyorlar. Acaba azaltsam mı” dediğini , Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise soruyu soran kişiye verdiği cevap ise, “Bana ne kardeşim. Kendin ayakta kalmaya bak” şeklinde yanıtını verdi.

Bu sözler sonrası sunucu Ertem Şener, Kütahyalı'nın siyasete girmemesini istedi ve ona kibarca uyarıda bulundu. Programda daha sonra futbol konuşulmaya devam etti.

Finans7.com'u takipte kalarak gündem haberlerinden, yerel ahberlerden  emlak, toki , kredi ve banka haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

finans7.com  | ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç