Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara mitinginde konuştu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara mitinginde konuştu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim müjdeleri geliyor. İşte Erdoğan'dan gelen son dakika açıklaması.

Seçim 23 Mart 2024 15:21 12
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara mitinginde konuştu

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan2dan beklenen açıklamalar geliyor.

AK Parti'den gelen son açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün önemli açıklamalar yapacağı bildirildi. Bugün ve yarın düzenlenecek Ankara ile İstanbul mitinglerine katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.

BEKLENEN AÇIKLAMA GELİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapmaya başladı. İşte açıklama:

MEYDANDA KAÇ KİŞİ VAR?

"Selçuklu'nun paylaşılamayan şehri, Osmanlı'nın emaneti, cumhuriyetin başkenti Ankara maşallah bugün bir başka güzel. Sordum Ankara mitingimizde katılım ne kadar? Ne dediler, 200 bin. Ankara'ya 14 Mayıs-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na verdiği samimi destek için teşekkür ediyorum"

"Mevcut belediye başkanı şu 5 yılda, ne yaptı ya, ne yaptı? Yollarımızın hali ortada. Çöp, çukur, çamur. Bu CHP'nin pratiğidir. İstanbul'da da öyleydi. Onlardan devraldım. Bunlardan artık kurtulalım. 5 yıl boşuna geçti. Onun için 31 Mart çok önemli. Şehrin gerilediğini görüyoruz, biliyoruz. Ankara daha fazla yavaşlamayı daha fazla ataleti kaldıramaz. Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz ya. Ankara'yı bir an önce kurtarmak gerekiyor. Ulaşımda çektiğimiz sıkıntı hepimizin malumu. 9 gün sonra sandıkları patlatalım. Bu şehirde eser ve hizmet çağını çok daha güçlü bir şekilde yeniden başlatmak istiyoruz. Kimsenin şahsıyla bir derdimiz yok.

Ankara'mız her şeyin en iyisine, en modernine layıktır. Ankara, buraya gelen herkesin hayranlık duyacağı bir şehir olmalıdır. Bu potansiyele de fazlasıyla sahiptir. Gurur duyacağımız bir Ankara'nın peşindeyiz. 

Ankara, 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? Gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Ramazan'ın bayramı gelmeden 31 Mart'ı milli irade bayramı haline getirecek Ankara budur"

Yorumlar (12)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Biz verdiniz sözü tutun sayın #yılmaztunc artık yeter verecekseniz verin ifazdüzelemesini
Ziyaretçi 4 Ay Önce
TYP kadro istiyoruz hersene aynı sıkıntıyı yaşamak zorunda kalıyoruz sürekli çalışmak istiyoruz
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Typ kadro istiyoruz onca insan var typ de çalışan herkez kadro verirmi acaba umidiyle yaşıyor.o başka şeylere kadro verip duruyor bir kerede typ el atsın insanlık namina
Ziyaretçi 4 Ay Önce
şehit ailelerine istihdam müjdesi bekliyoruz
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Kadro istiyoruz hakkımız olan kadroyu