Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: TOGG Ne Zaman Satışa Çıkacak, Fiyatı Ne Kadar Olacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: TOGG Ne Zaman Satışa Çıkacak, Fiyatı Ne Kadar Olacak?

TOGG'un ön siparişlerinin alınmaya başlayacağı tarih ve fiyatının ne kadar olacağı ile ilgili detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.

Taşıt 29 Ekim 2022 20:43 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: TOGG Ne Zaman Satışa Çıkacak, Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Togg'un Gemlik Kampüsü açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ön siparişlerin alınmaya başlayacağı tarihi ve fiyatının ne kadar olacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...

Togg'un seri üretiminin gerçekleştirileceği Gemlik Kampüsü'nün açılış töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, "Togg, ülkemizin güçlü yarınları için bu ortak hayali kurmanın tadını hepimize yaşatan projenin adıdır. Seri üretim bandından indirip, sizlerin huzuruna çıkardığımız bu ilk araçla 60 yıllık hayalin gerçeğe dönüşüne şahitlik ediyoruz." dedi.

TOGG NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Gemlik’teki TOGG fabrikası açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOGG’un 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda yollarda olacağını kaydetti. Buna göre ilk TOGG araçlar Mart ayı sonu itibari ile alıcısıyla buluşacak.

SİPARİŞLER NE ZAMAN VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre TOGG ön satış ve siparişlerinin Şubat ayında verilmeye başlanacak. Bununla birlikte şart şirketler tarafından belirlenecek.

TOGG’UN FİYATI NE OLACAK?

Merakla beklenen TOGG fiyatı konusuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Mart ayında çıkacak bir aracın fiyatının bugünden belli olmasının mümkün olmayacağını kaydetti ve nihai fiyatın aracın satışa çıktığında belirleneceğini söyledi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç