Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Fahiş Fiyatlara Yeni Düzenleme Geliyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Fahiş Fiyatlara Yeni Düzenleme Geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, fahiş fiyatlar ile ilgili alınacak tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Ekonomi 23 Nisan 2024 1
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Fahiş Fiyatlara Yeni Düzenleme Geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, marketlerdeki fahiş fiyatlara yönelik açıklamada bulundu. Erdoğan, bakanlıkların çalışmalar yaptığını belirterek, fahiş fiyatla mücadelede yeni ve daha caydırıcı tedbirler getirilebileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdada son dönemde artan fahiş fiyatla mücadeleye yönelik sorulan soruya şu cevabı verdi:

"Burada temel önceliğimiz her şeyden önce vatandaşımızın refahıdır. Fahiş fiyatlarla mücadelede yeni ve daha caydırıcı tedbirler ortaya koyabiliriz. Aşırı kar hırsı dizginlenmediği müddetçe ne kadar maaş artışı yaparsanız yapın sorun devam edecektir. Hele gıda gibi mecburi kalemlerde buna müsaade edemeyiz. Gerekli tedbirler için ilgili bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyorlar. Kısa süre içinde somut birtakım adımlarla enflasyonu da artıran bu fahiş fiyatlara karşı mücadelemiz kesinlikle gerçekleşecektir. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir. Burada taviz veremeyiz, üzerine üzerine gideceğiz. Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bunu kim yaparsa yapsın bedelini fazlasıyla ödeyecek."

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Gün Önce
enflasyonu indirirsen gıda zaten düşer