Cumhur İttifakından EKPSS ile Engelli Memur, Personel Alımı Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhur İttifakından EKPSS ile Engelli Memur, Personel Alımı Açıklaması

Engelli kamu personeli alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Cumhur ittifakı , kamu ve özele engelli ataması yapılmasını istedi.

EKPSS Memur Alımı 10 Ara 2022 17:41 0
Cumhur İttifakından EKPSS ile Engelli Memur, Personel Alımı Açıklaması

Engelli kamu personeli alımı TBMM bütçede.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada kamu ve özel sektör bünyesine engelli personel alımı yapılması gerektiğine yer verildi. 

Cumhur ittifakı ortağı Millliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem , Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2023 yılı bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada engellilere yönelik düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi. Öncelikli olarak iktisadi yapı engellileri kapsayacak düzenlemenin yapılması gerektiğini söyleyen Erdem, "Değerli milletvekilleri, engelli kardeşlerimiz kıymetlilerimiz olduğu için içinde bulunduğumuz iktisadi yapı engellilerimizi kapsayacak şekilde düzenlenmelidir. İstihdama katılım ve kadro verilmelidir, kadro verilirken öncelik sağlanmalıdır. Engelli öğretmenlerimiz başta olmak üzere, hangi alanda yeteneği, donanımı, birikimi varsa, hangi alanda uzmanlaşmışsa bütün özel kardeşlerimizin bilaistisna hem özel şirketler tarafından hem de devletimiz tarafından mutlaka istihdam edilmesi şarttır. Bina girişlerimizde, yollarda, umumi tuvaletlerde, sinemalarda, tiyatrolarda kısacası toplumun kullanım alanlarının tamamının özel kardeşlerimize uygun hâle getirilmesi yönünde eksikler tamamlanmalıdır" dedi.

Engelli memur alımı ilanı geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç