Cübbeli: İmanınızı Korumak İçin Televizyona Çıkan Hocaların Çoğunu Dinlemeyin
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cübbeli: İmanınızı Korumak İçin Televizyona Çıkan Hocaların Çoğunu Dinlemeyin

Cübbeli Ahmet Hoca bir son dakika açıklamasında bulundu ve Ramazan ayında televizyona çıkan hocaların çoğunluğunun dinlenmemesi gerektiğini söyledi.

Haberler 7 Nisan 2022 20:10 0
Cübbeli: İmanınızı Korumak İçin Televizyona Çıkan Hocaların Çoğunu Dinlemeyin

Cübbeli Ahmet Hoca adı ile kamuoyunda tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu. Cübbeli yaptığı açıklamada, Ramazan ayında televizyonlara çıkan hocaların dinlenmemesi tavsiyesinde bulundu.


Ramazan ayının gelmesi ile birlikte tüm kanallar , günde iki defa, bir sahurda bir de iftarda dini program yayınlamaya başladı. Akademisyenler ve daha birçok kişi, bu televizyon programlarına sunucu ya da konuk olarak katılarak dini sohbetler yapıyor, menkıbeler anlatıyorlar. Ramazan'da nasıl davranılması gerektiğini, oruç ile ilgili bilinmeyen ya da yanlış bilinenlerin asıllarını anlatıyor. Ama Cübbeli Ahmet Hoca'dan bu isimler hakkında flaş bir açıklama geldi.


Cübbeli Ahmet yayımladığı son videosunda , ekranlara çıkan akademisyenleri eleştirdi ve bu kişilerin dine, imana zarar verdiğini savundu. Sahur ile iftar programlarına çok sayıda akademisyenin çıkarıldığını , bu isimlerden kimin daha çok abartması ile reytinglerin doğru orantılı olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet, en çok abartanın prim yaptığını söyledi.


Ramazan ayında önce imanın korunacağını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, televizyonlara konuk olan bu kişilerin dine , imana çok zarar verdiğini söyleyerek, "Bu adamları Ramazan günü iftara, sahura konuk alanlar bu milletin dinine imanına ne kadar zarar verdiklerinin farkında mıdırlar acaba?" ifadelerini kullandı.


RAMAZAN AYINDA ÖNCE İMANINIZI KORUYACAKSINIZ

"Ramazan'da önce imanını koruyacaksın." diyerek sözlerine devam eden Cübbeli Ahmet Hoca, şu zamanlarda sohbeti dinlenecek hoca sayısının azaldığını, Ramazan ayında dinini, imanını korumanın çok önemli olduğunu söyledi ve bu konuda Müslümanlara önemli uyarılarda bulundu.


Cübbeli Ahmet Hoca, sözlerinin devamında televizyon programlarını eleştirmeye devam ederek, "Televizyonlarda çıkanların ekseriyeti, akademisyen adı altında bir zehir sokuyor. Ekseriyeti diyorum, istisnalar kaideyi bozmaz. Bunlar prim yapıyor ne bileyim. Adam ne kadar uçuk kaçık konuşursa; Adem Aleyhisselamın babası var derse o daha çok izleniyor. Dedesi var diyene 'O yeni bir şey söyledi.' O adam çok fikri hür, vicdanı hür. Ondan sonra milleti de cehenneme göndermekte özgür yani, bunun başka bir izahı yok." ifadeleri ile televizyonlara çıkan hocalar ile akademisyenlere eleştiride bulundu.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç