Cübbeli: HDP'ye Oy Verenlerin Elleri Kurusun
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cübbeli: HDP'ye Oy Verenlerin Elleri Kurusun

Son dakika haberi: Cübbeli Ahmet yaptığı son dakika açıklamasında HDP'ye oy verenlere sert tepki gösterdi.

Siyaset 8 Mayıs 2022 09:11 6
Cübbeli: HDP'ye Oy Verenlerin Elleri Kurusun

Cübbeli Ahmet: HDP'ye oy verenler 

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya platformu Twitter'da paylaştığı videosunda siyasete değindi ve HDP'ye, HDP'ye oy veren vatandaşlara yüklendi. Cübbeli yaptığı son dakika açıklamasında çok konuşulacak sözler söyledi.

"Pkk Militanlarını Destekleyen ve Bölünme Niyetiyle Hdp’ye Rey Verenleri Vatandaşlıktan Çıkarmazsanız Vatanın Bütünlüğünü Sağlayamazsınız ve Bölünmeyi Önleyemezsiniz!" ifadeleri ile videosunu paylaşan Cübbeli, şu ifadeleri kullandı:

Devamlı şehit haberleri geliyor. Dün yine şehit haberi vardı. Onun için Allah bu PKK'yı kahreylesin , PYD'yi kahreylesin. Bunlara destek veren, bunlara rey veren , bunlara gönül veren, bu vatanın bölünmesi için gayret eden, o siyonist yahudilere hizmet eden, o Kürdistan adı altında siyonistlere çalışanlar. FETÖ'sünün de , bunlara ne kadar destek veren varsa hepsini kahru perişan eylesin Amin. Partilerini ilhak eylesin. Rey verenlerin bütün ellerini iptal eylesin kurutsun. Allah'ım yüzde 10 yüzde 11 reylerini sıfırın altında kaç dereceye getirsin. Allah bütün belaları onların üzerine getirsin. Yahudiye çalışıyorlar. O Saadet'te, DEVA'da onlara çalışıyor. O 6'lı masada da onlara çalışıyor. Hepsi yandaşlık yaparak oy koparmaya çalışıyor."

"Devletimizin İstihbâratı, En Çok İran Muhâberâtıyla Uğraştıklarını ve Büyük Tehlike Gördüklerini Beyân Ediyor. Bu Yüzden İrancılık Yapanlardan Uzak Duralım!

Hdp’nin En Büyük Zarârı Kürtleredir. Ben Kafatasçılık Yapmıyorum. Takvâ Sâhibi Bir Kürt, Binlerce Fâsık Türk’ten Efdaldir!

Ey Saadete Rey Verenler! Suriye’deki Müslümanları Nasıl Diri Diri Toprağa Gömdüklerinin Videosunu İzlemediniz mi?! Hâlâ Bu Şebbiha Militanlarına Şehîd Diyen Adamlara Nasıl Destek Veriyorsunuz?!"

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Siz ilk başta Kürtleri bırakın da ülkedeki o kadar tacizci katil mülteci var onları eleştirin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Helal olsun senin gibi açık konuşan kimse kalmadı.. Allah razı olsun senden 🤲
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yalakacısın sen dinle allakan yok
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Peki kaç milyon HDP secmenini vatandaşlıktan cikartirsan ne olur sonunu düşündünüz mü sayın hoca o zaman vatanı bolunmezligini bölmüş olmazmisiniz çok merak ediyorum o zaman kime hizmet etmiş olunur.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Dini bütün bir din adamı bu kadar beddua etmez o beddua döner dolaşır seni bulur samimi değilsin