Cübbeli Ahmet'ten Son dakika açıklaması: 14-15 Mart tarihine dikkat
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cübbeli Ahmet'ten Son dakika açıklaması: 14-15 Mart tarihine dikkat

Son dakika haberi: Cübbeli Ahmet Hoca olarak kamuoyunda tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'den son dakika açıklaması geldi.

Haberler 4 Mart 2023 21:39 2
Cübbeli Ahmet'ten Son dakika açıklaması: 14-15 Mart tarihine dikkat

Cübbeli Ahmet'ten son dakika açıklaması: 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan geceye dikkat.

Cübbeli Ahmet olarak kamuoyunda tanınan Ahmet Mahmut Ünlü bir son dakika açıklamasında bulundu. yayınladığı son videosunda dikkat çeken ifadeler kullanan Cübbeli, 14 Mart gününün akşamına dikkatleri çekti. Bu geceye dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Cübbeli, bu günün önemli olduğunu söyledi.

Senede iki defa bu günleri vatandaşlara aktardığını söyleyen Cübbeli, Muhammed Mustafa Şenkidri Hazretleri kitabında bu konu ile ilgili çok acayip ilimler konulduğunu söyledi. 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan gece bir musibet olabileceğini aktaran Cübbeli Ahmet, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Mart'ın 14'ünü 15'ine bağlayacak gece önemlidir. Bunun özelliği nedir peki? Rumi Takvime göre ilk Çarşamba'dır. Biz takvime bakarak tespit ettik. Senede biz iki Çarşamba'ya dikkat çekiyoruz. Dualar yazıyoruz. Ben senede iki kez bu günleri sizlere aktarıyorum. Muhammed Mustafa Şenkidri Hazretleri kitabında çok acayip ilimler koymuş. Burada Mart'ın ilk Çarşambasını işaret ediyor. Zaten Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gün için senelerdir anlatıyorum. Mart önümüzde şu an. Bu sene 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan geceye dikkat edelim. Ben astrolog değilim. Gökbilimci değilim. Ulemalara bakan biriyim. O velilerin söylediklerini sizlere aktarıyorum.

Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir. Allah afetten, savaştan, beladan, olaylardan bizi korusun"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
herşeyi allahbilir diyorsuuz. çıkıp zaten istim üstünde duran milletin yetmezmiş gibi ödünü patlatıyorsun. hocam
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Ne olacağını açık açık söylesen hangi hadiste kaynağını bildiren acaba aaaa..