CTE Personel Alımı Sonuçları Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

CTE Personel Alımı Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı CTE Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında personel alımı mülakat sonuçlarına yer verildi.

Haberler 24 Mayıs 2022 20:33 0
CTE Personel Alımı Sonuçları Açıklandı

CTE personel alımı sonuçları açıklandı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından 3 duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyurularda sözleşmeli ve kadrolu personel alımı için mülakat sonuçlarının açıklandığı, kazanan adayların isim listelerinin belli olduğuna yer verildi. 

 SONUÇ DUYURULARI

Yayımlanan 3 duyuru şu şekilde:

"150 İdare Memuru Öğrencisi Alım İlanı Kapsamında Sözlü Sınav ve Mülakat Sonuçları"

31.12.2021 tarihinde Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesinde ve Resmî Gazete’de yayımlanan 150 İdare Memuru Öğrencisi Alım İlanı için başvurular 17.01.2022 - 31.01.2022 tarihleri arasında Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım platformu üzerinden alınmıştır.

Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezleri Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin "Sözlü Sınav ve Mülâkat" başlıklı 31/B maddesinde yer alan hükümler doğrultusunda sözlü sınav ve mülakatlar 22 Mart 2022 - 10 Mayıs 2022 tarihleri arasında tamamlanmıştır.

Yine aynı yönetmeliğin "Nihaî Başarı Listesi" başlıklı 31/C maddesi kapsamında idare memurluğu öğrenci adaylığına atanacaklara ilişkin nihaî başarı listesi, adayların merkezî sınav, sözlü sınav ve mülâkatta aldıkları puanların aritmetik ortalamasına göre en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere belirlenmiştir.

Adaylar sınav sonuçlarına aşağıda belirtilen linkten T.C. Kimlik Numarası ile sorgulamak suretiyle ulaşabileceklerdir.

"152 Kadrolu Personel Alımı Sözlü Sınav Sonuçları"
 
Genel Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren ceza infaz kurumlarının personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 31.12.2021 tarihinde Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesinde ve Resmî Gazete’de yayımlanan 152 Kadrolu Personel (Psikolog, Veteriner Hekim, İnşaat Mühendisi, Gıda Mühendisi, Deri Mühendisi) alım ilanına ilişkin başvurular 03.01.2022 - 17.01.2022 tarihleri arasında Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım platformu üzerinden alınmıştır. Söz konusu alıma ilişkin sözlü sınavlar 07.03.2022 - 21.03.2022 tarihleri arasında tamamlanmıştır.

Nihai Başarı Listesi ve Sınav Sonuçlarının Duyurulması

Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 15’inci maddesinde yer alan “Nihai başarı listesi, adayların merkezi ve sözlü sınavda aldıkları puanların aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanması suretiyle düzenlenir…” hükmü doğrultusunda nihai başarı listeleri oluşturulmuştur.
 
"108 Sözleşmeli Personel Alımı Kapsamında Psikolog Unvanında Yapılan Sözlü Sınav Sonucu"
 
Genel Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren ceza infaz kurumlarının personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 01.03.2022 tarihinde Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesinde ve Resmî Gazete’de yayımlanan 108 Sözleşmeli Personel (Psikolog, Öğretmen, Sosyal Çalışmacı, Veteriner Hekim, İnşaat Mühendisi, Gıda Mühendisi, Fizyoterapist) alım ilanına ilişkin başvurular 01.03.2022 - 17.03.2022 tarihleri arasında Kariyer Kapısı platformu üzerinden alınmıştır. Söz konusu alıma ilişkin sözlü sınavlar 16.05.2022 - 26.05.2022 tarihleri arasında tamamlanacaktır.

Nihai Başarı Listesi ve Sınav Sonuçlarının Duyurulması

Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 15’inci maddesinde yer alan “Nihai başarı listesi, adayların merkezi ve sözlü sınavda aldıkları puanların aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanması suretiyle düzenlenir…” hükmü doğrultusunda nihai başarı listeleri oluşturulmuştur. Sözlü sınav ve değerlendirme işlemleri tamamlanan psikolog unvanındaki adaylara ilişkin kısmı tamamlanarak ilan edilmektedir. Adaylar sınav sonuçları aşağıda yer alan sorgu panelinden öğrenebilecektir. Ayrıca; sınavda başarılı olanlardan tercih alınması ve başvuru belgelerine ilişkin duyuru Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde bilahare ilan edilecektir.
 
Sonuçlara cte.adalet.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç