CTE iKM alımında müjde geldi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

CTE iKM alımında müjde geldi 2023

Son dakika haberi: CTE'ye infaz koruma memuru alımı için açıklama geldi. Açıklamada alım sayısının arttığına yer verildi.

Memur Alımı İlanları 1 Nisan 2023 12:56 27
CTE iKM alımında müjde geldi 2023

CTE İKM alımında iyi haber geldi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine infaz koruma memuru alımı için son açıklama sevindirdi. Gelen açıklamada CTE'ye yapılacak ikm alımında sayının arttığı öğrenildi. Bakan Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada personel alımı sayısının arttırıldığını söyledi.

Bakan Bekir Bozdağ yaptığı son dakika açıklamasında, "Adalet Bakanlığı olarak yakında personel alım ilanına çıkacağız. İnşallah Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376 İcra Dairesi Başkanlığı bünyemizde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz. Yakında bunların mesleklerine göre dağılımı ve müracaat tarihleri, müracaat şartları Bakanlığımız tarafından ilan edilecektir. Şimdiden sınava gireceklere başarılar diliyorum. Her biri için hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan temenni ediyorum"

GEÇEN SENE CTE'YE KAÇ KİŞİ ALINMIŞTI?

Geçen sene CTE'ye toplamda 5455 personel alımı yapılmıştı. Bu sene açıklama yapan Bakan Bekir Bozdağ, 9 bin 229 kişi alınacağını söylemişti. 5455 kişi alınırken 5 bin infaz koruma memuru alımı yapılmıştı. Bu sene CTE'ye 9 bin 229 personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu sayıya baktığımızda en az 7 bin 500 ikm alımı yapılması bekleniyor. En az lise mezunlarından 70 KPSS ile alım yapılacak. Birçok aday KPSS şartının 60'a çekilmesini bekliyor. Sizce 60 olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

İLAN NE ZAMAN?

İKM alımı ilanının önümüzdeki haftalarda gelmesi bekleniyor. Kısa sürede gelecek ilan finans7.com'da olacak. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (27)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
60 olur insallah
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Kpss puanının 60 olmasını istiyoruz.
Ziyaretçi 11 Ay Önce
60 çekilsin kpss puanı
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Bencede 60 olmasa bile 65 olur inşallah
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Kpss 60 olmalı Depremzede için deprem bölgesi için olması lazım