CTE İKM Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

CTE İKM Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı ve adliyelerin İKM alımı sonuçları açıklanmaya başladı. İşte sonuç açıklaması yapan adliyeler.

Eğitim 1 Nisan 2022 18:50 0
CTE İKM Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Adliyelerin İKM sonuçları açıklanmaya başladı.


Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sözleşmeli kamu personeli alımında sonuçlar açıklanmaya başladı. Bazı adliyeler, resmi internet sayfası üzerinden sonuçları açıklıyor. İlk duyuru Ankara Adliyesi'nden geldi. Ankara Adliyesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında İKM alımında KPSS taban puanlarına yer verildi.


"Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün 01.03.2022 tarihli ilanı gereğince; Sincan Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere 4 İnfaz Koruma Memuru (Erkek) için Komisyonumuza sınav izni verilmiştir." başlığı ile yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:


"Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün 01.03.2022 tarihli ilanının (E) maddesinde yer alan "İnfaz ve koruma memuru pozisyonlarına yapılacak atamalarda boy kilo ölçümü; merkezi sınavda alınan puanlar esas olmak kaydıyla, en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 3 (üç) katı kadar aday çağrılacaktır. Son adayla aynı puana sahip olan adayların tamamı boy-kilo ölçümüne alınacaktır." ibaresi doğrultusunda KPSS puan sıralamasına göre 12 aday boy - kilo ölçümüne girmeye hak kazanmış olup; boy - kilo ölçümüne girmeye hak kazanan ve başvurusu kabul edilmeyen adaylara ilişkin sorgulama ekranı aşağıda sunulmuştur.

 

Boy - kilo ölçümüne girmeye hak kazanan adayların isimlerinin karşısında belirtilen tarih ve saatten 15 dakika önce Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığında (Hacı Bayram Veli Mahallesi Atatürk Bulvarı No:40 A Blok 5. Kat 23 Numara Sıhhiye / ANKARA) T.C. Kimlik numaralarını gösterir kimlik belgesi ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir."


TABAN PUANLAR AÇIKLANMADI


Ankara Adliyesi taban puanları açıklamadı. TC ile sorgulama yapılıyor.


DİYARBAKIR ADLİYESİ AÇIKLADI


Diyarbakır Adliyesi de sonuçları açıkladı. diyarbakir.adalet.gov.tr adresinden sonucunuza bakabilirsiniz.


Diğer adliyelerin de sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından beklediğiniz sonucu yazabilirsiniz.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç