Cristiano Ronaldo'nun Acı Günü! Oğlu Hayatını Kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cristiano Ronaldo'nun Acı Günü! Oğlu Hayatını Kaybetti

Cristiano Ronaldo evlat acısıyla sarsıldı! Oğlunu kaybetti

Haberler 18 Nisan 2022 22:34 0
Cristiano Ronaldo'nun Acı Günü! Oğlu Hayatını Kaybetti

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo evlat acısıyla sarsıldı. Portekizli star ve sevgilisi Georgina Rodriguez yaptıkları ortak açıklamayla acı haberi duyurdu. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, 'Oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Bir anne ve babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu bize bir nebze olsun yaşama gücü veriyor' ifadeleri yer aldı.


Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, yeni doğan ikizlerinden birinin vefat ettiğini açıkladı. Erkek evladını kaybettiğini açıklayan Ronaldo'nun acısını sporseverleri derinden etkiledi.


"ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ"

Ronaldo'nun Instagram'dan yaptığı açıklamada, "Oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu bize bir nebze olsun şu an yaşama gücü veriyor. Bebeğimiz, seni daima seveceğiz" ifadeleri yer aldı.


DÜNYAYA İLAN ETMİŞTİ

Cristiano Ronaldo'nun ikiz bebek beklediğini ilan ettiği fotoğraf, Instagram tarihindeki en yüksek beğeni sayısına ulaşmıştı. Ronaldo'nun o paylaşımı 30 milyon beğeni almıştı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç