Çomü personellerine promosyon belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çomü personellerine promosyon belli oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında promosyon anlaşmasına yer verildi.

Bankalar 1 Nisan 2023 11:05 0
Çomü personellerine promosyon belli oldu

Son dakika: ÇOMÜ personellerine yüskek promosyon müjdesi geldi.

Sağlık personellerine yüksek promosyon müjdeleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika açıklamasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde çalışmakta olan personellerin maaş promosyonları belli oldu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Genel Sekreterliği tarafından yapılan son dakika açıklamasında 27 bin 900 liralı9k promosyona imzaların atıldığına yer verildi. 

Üniversite duyurusu şu şekilde:

Rektörlüğümüzün yürütmüş olduğu maaş promosyon güncellemesi çalışmaları sonuçlanmıştır. Üniversitemiz Ziraat Bankası AŞ ile 18 bin TL nakit, hemen karta yüklenecek 1000 TL, 3 ay sonra yüklenecek 1000 TL para puan olmak üzere toplam 20.000 TL bedelle üç yıllığına sözleşme imalayacaktır. Önceki sözleşmeden doğan cayma bedeli 7900 TL Ziraat Bankası AŞ'ye ödenmeyecektir. Böylelikle anlaşma toplam tutarı 27.900 TL'ye denk gelmektedir. Tutar personelimizin hesabına bir hafta içinde yatırılacaktır. Hayırlu olmasını dileriz. Saygılarımızla.

MEB'DEN GELEN DÜŞÜK PROMOSYONLAR CAN SIKIYOR

İl ilçe milli eğitim müdürlüklerinden promosyon anlaşmaları geldi. Gelen anlaşmalarda çok düşük rakamlar çıktı. 10 bin, 7500 TL, 12 bin TL gibi rakamlar ortaya çıkıyor. Kadın erkek adaylar bu sayfada >> Bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç