Çöküş Sonrası Bitcoin'de İlk Tahmin Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çöküş Sonrası Bitcoin'de İlk Tahmin Geldi

Son dakika haberi: Kripto paralarda yaşanan çöküş sonrası ilk tahmin geldi. Peki Bitcoin yükselecek mi , düşecek mi? İşte Bitcoin tahmini.

Kripto Paralar 10 Kasım 2022 14:51 0
Çöküş Sonrası Bitcoin'de İlk Tahmin Geldi

Son dakika: Bitcoin'de çöküş sonrası flaş tahmin geldi.

Son günlerde art arda yaşanan sorular nedeniyle kripto paralarda byük çöküş başladı. Yaşanan düşüşle birlikte gözler bugün ABD enflasyon verilerine çevrilmiş durumda. ABD enflasyon verilerinin de kötü gelmesi durumunda çöküşün derinleşebileceği bildirilirken iyi bir veride ise kripto paralarda toparlanma görülebileceği aktarılıyor.

ÇÖKÜŞ SONRASI TAHMİN GELDİ

Gelen son dakika açıklamasında Bitcoin değerlendirmesi yapıldı. Binance ile FTX arasındaki büyük savaşla birlikte düşüşe geçen kripto paralar, dün akşam gelen iki haberle daha da düştü. Dün gelen bilgide Binance, en büyük rakiplerinden biri olan kripto para borsası FTX'i satın almaktan vazgeçti. Bir diğer haber ise FEC'in FTX hakkında inceleme başlatması oldu.

Ünlü analist Michael Kramer yaptığı son değerlendirmede Bitcoin'de hızlı düşüşün nedenlerini yukarıdaki sebeplerden kaynaklandığını söyledi. "Bitcoin'deki düşüş uzun sürdü" diyerek açıklama yapan Kramer, aylardır grafikte alçalan bir üçgen olduğunu ve hatta kısa bir süre için trend çizgisinin üzerindeki hareketler nedeniyle herkesi kandırdığını, ancak devamının gelmediğini söyleyerek, "Şimdi Bitcoin 16.650 dolarlık desteği kırmanın eşiğinde. BTC, her şey bittiğinde yaklaşık 10.200 dolara kadar gerileyebilir." değerlendirmesinde bulundu.

Kramer'in açıklamasına göre 10 binlere kadar inen Bitcoin, Ethereum'u da 750 dolarlara geriler.

KRİPTO PARALARDA SON DURUM

Kripto para piyasasından gelen son verilere göre son fiyatlar şu şekilde:

1 Bitcoin: 16 bin 457 dolar seviyesinde.

1 Ethereum: 1192 dolar seviyesinde seyrediyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Finans7.com <Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç