Çok Sayıda Kurum Evde Paketleme İşçisi Alımı Yapıyor! Evden Çalışarak En Az 5500 Lira Gelir Elde Edebilirsiniz....
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çok Sayıda Kurum Evde Paketleme İşçisi Alımı Yapıyor! Evden Çalışarak En Az 5500 Lira Gelir Elde Edebilirsiniz....

Ev hanımları, öğrenciler ve ihtiyacı olan herkes başvurabilir! Evde oturduğunuz yerden gelir elde edebilir aile bütçesine katkı sağlayabilirsiniz.

İŞKUR İlanları 7 Tem 2022 00:04 0
Çok Sayıda Kurum Evde Paketleme İşçisi Alımı Yapıyor! Evden Çalışarak En Az 5500 Lira Gelir Elde Edebilirsiniz....

Ev hanımları, öğrenciler ve ihtiyacı olan herkes başvurabilir! Evde oturduğunuz yerden gelir elde edebilir aile bütçesine katkı sağlayabilirsiniz.

Evde paketleme işi fırsatları son zamanlarda en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Yükselen enflasyon ile birlikte geçim sıkıntısı yaşayan atandaşlar ek iş olarak veya sürekli çalışmak sureti ile evden yapılabilecek olan işleri araştırıyorlar. Bu doğrultuda gerek ev hanımları gerek ek iş yapmak isteyenler tarafından evden çalışma paketleme işi araştırması yapıyor. Peki, İŞKUR’un sunduğu paketleme işleri neler? Ne kadar kazanç sağlıyor?

İŞKUR resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda Türkiye’nin dört bir yanındaki şirketler bünyesinde toplam 1420 evde paketleme işçisi alacağını açıkladı. İŞKUR’un iş ilanları kategorisinde bulunan bu iş için belirlenen başvuru şartlarına uygun olanlar online başvuru yapabiliyor. Evde paketleme işi ile çalışanlara ayda en az 5.500 TL maaş ödeniyor. İŞKUR evde paketleme işçisi alımı için açılan ilana başvuru tarihleri 5 – 19 Temmuz 2022 olarak açıklandı.

EVDE PAKETLEME İŞÇİSİ ALIMI ŞARTLARI

İŞKUR tarafından yayımlanan evde paketleme işçisi ilanlarına başvuruların hala devam ettiği belirtilerek ilana başvuru yapacak olan vatandaşların bazı şartlara haiz olmaları gerektiği bildirildi. Bu kapsamda vatandaşlarda aranan şartlar şöyle ifade edildi:

1.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
2.En az 18 yaşını tamamlamış olmak
3.En az ilkokul mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilmek)
4.Çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorununun olmaması
5.Adli sicil kaydının temiz olması

EVDE PAKETLEME İŞÇİSİ MAAŞLARI NE KADAR?
2022 yılında da büyük ilgi gören evde paketleme işçisi ilanlarına İŞKUR resmi web sitesi üzerinden online başvuru yapılabiliyor. Paketleme işçisi olarak çalışanlara firmalar ortalama 5500 TL civarında maaş veriyor. 

EVDE PAKETLEME İŞLERİ

İŞKUR tarafından istihdam sağlamak adına oluşturulan ilanlarda farklı seçenekler yer alıyor. Binlerce ilan Türkiye’nin farklı bölgelerinde aktif edilirken vatandaşlar kendi illerinde ilan olduğunda başvuru yapabiliyor. Evde paketleme işleri ise şöyle paylaşılmıştır:

-Et paketleme işçisi
-Kayısı işleme ve paketleme işçisi
-Konfeksiyon ürünlerini katlama/paketleme işçisi
-Kumaş paketleme işçisi
-Makarna paketleme işçisi
-Mobilya paketleme işçisi
-Paketleme işçisi
-Gıda paketleme işçisi
-Unlu Mamuller paketleme işçisi
-Yumurta paketleme işçisi

İŞTE GÜNCEL İLANLAR

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR üzerinden dakikalar içerisinde evde paketleme işine başvuru yapabilirsiniz. Bunun için İŞKUR'un resmi sitesi üzerinden ESUBE ISKUR GOV TR adresine girerek iş arama kısmına ' Paketleme İşçisi ' yazıp, yaşadığınız ili seçerek çevrenizdeki evde paketleme iş ilanlarını öğrenmeniz mümkün olacak.

İŞKUR KAYDI NASIL YAPILIR?

İŞKUR'a kayıt olabilmeniz için öncelikle https://esube.iskur.gov.tr/ linke tıklayarak İŞKUR giriş sayfasına gidin.

Ardından İş Arayan kısmından üye ol seçeneğine tıklayarak karşınıza çıkan üyelik sözleşmesini okuyup onaylamanız gerekmektedir.

Açılan sayfada sizden istenilen kimlik bilgilerinize dair bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girerek ileri butonuna tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca üyelik işlemleri sırasında sizden istenilen telefon ve mail adresini doğru bir şekilde girmeniz üyeliğinizin gerçekleştirilebilmesi için önemlidir. Aksi taktirde üyelik işlemini gerçekleştiremezsiniz.

Yeni yayımlanacak İŞKUR iş ilanlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç