Çok Güzel Şeyler Açıklayacağım Diyen Kılıçdaroğlu: '3 Aralık'ı Bekleyin'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çok Güzel Şeyler Açıklayacağım Diyen Kılıçdaroğlu: '3 Aralık'ı Bekleyin'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı son açıklamada 3 Aralık tarihini işaret etti ve önemli şeyler açıklayacağını söyledi.

Siyaset 23 Kasım 2022 08:30 0
Çok Güzel Şeyler Açıklayacağım Diyen Kılıçdaroğlu: '3 Aralık'ı Bekleyin'

CHP Genel Başkanı : 3 Aralık'ı bekleyin.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. Geçtiğimiz haftalarda Amerika ve İngiltere'ye bazı ziyaretlerde bulunan ve burada iş dünyası ile kritik görüşmeler yapan Kılıçdaroğlu, görüşmelerin içeriğini 3 Aralık tarihinde açıklayacağını söyledi.

3 Aralık'ta çok güzel şeyler açıklayacağını söyleyerek açıklamasına başlayan CHP Lideri , "Emin olun çok güzel şeyler açıklayacağız. Belli aralıklarla krize giren Türkiye değil, sonsuza kadar krizi bitirecek olan bir vizyonu açıklayacağız. Vizyonumuz hazır, 3 Aralık. Ekiplerimiz hazır, yatırımcılar hazır, taze para da hazır. Türkiye'yi bu beladan sonuna kadar kurtaracağız. 3 Aralık'ı bekleyin ve asla unutmayın, geliyor gelmekte olan." ifadelerini kullandı.

TBMM'de partisinin grup toplantısında konu ile ilgili açıklama yapan, Türkiye'nin terörden en büyük acıları çeken , acı yaşayan ülkelerden olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi bu girdaptan çıkarmak zorundayız. Sağlıklı ve tutarlı politikalarla Türkiye'yi bu girdaptan çıkarmak zorundayız. Kendi özgür irademizle yapmak zorundayız. Terör bir insanlık suçudur, bunu bütün dünyaya anlatmak zorundayız. Terörün sağı, solu yoktur, bunu da bütün dünyaya anlatmak zorundayız. Terör, 'acaba ne kazanırım, nasıl lehime çevirebilirim' diye iç politika malzemesi olamaz zaten. Olmamalıdır da” dedi.

Açıklamasının devamında uyuşturucu meselesine de değinen Kılıçdaroğlu, “Türkiye öyle bir yere geldi ki; uyuşturucu baronlarının, mafya liderlerinin hesaplaştığı bir ülkeye döndü. Birisi geliyor Afganistan'dan, birisi Sırbistan'dan, birisi bilmem nereden geliyor. Türkiye'de oturuyorlar ve kendi aralarında hesaplaşıyorlar. Birbirlerini öldürüyorlar. Böyle bir Türkiye'yi kabul etmiyoruz." dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç