Çok dağınıksın diyen erkek arkadaşını önce sopayla, sonra kemerle dakikalarca dövdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çok dağınıksın diyen erkek arkadaşını önce sopayla, sonra kemerle dakikalarca dövdü

İstanbul'da meydana gelen feci olayda bir kadın, çok dağınıksın diyen erkek arkadaşını dakikalarca kemerle ve sopayla dövdü.

Yerel Haberler 11 Şubat 2024 07:39 0
Çok dağınıksın diyen erkek arkadaşını önce sopayla, sonra kemerle dakikalarca dövdü

Kadın, erkek arkadaşını önce sopa ile, daha sonra kemerle dövdü.

İstanbul'da meydana gelen feci olayda aynı evde birlikte yaşayan iki sevgili, evin temizliği konusunda tartıştı. Genç adam kız arkadaşına, evin çok pis olduğunu, dağınık olduğunu ve varoş olduğunu söyledi. Bu sözlere oldukça sinirlenen genç kadın ise eline aldığı sopa ile erkek arkadaşına saldırdı ve onu dövmeye başladı. Daha sonra hırsını alamayan kadın, eline aldığı kemerle sevgilisini dövmeye devam etti.

Beşiktaş'ta bir evde birlikte yaşayan 29 yaşındaki Dilek G. ile Barış B, 5 yıllık ilişkilerini geçen sene bitirmişlerdi. Ancak çift, ara ara yine de görüşüyorlardı. Geçen sene Mayıs ayında Dilek G. adlı kadın, evde bulunan hayvanlarının baımı için Barış B'nin evinde kaldı. ADam ise kız arkadşının uyuduğu sırada kalktı ve evi toparlamaya başladı.

Evin çok dağınık olmasına sinirlenen adam, kız arkadaşını uyandırdı ve ona çok kirli olduğunu, dağınıklığından bıktığını söyledi.

Uyandırılıp bu sözlere maruz kalan kadın ise sinir krizi geçirdi ve evde bulunan saksıları devirmeye başladı. Daha sonra çiçeklere destek için konulan sopaları alan kadın, onunla erkek arkadaşına saldırarak defalarca ona vurdu. Hırsını alamayan kadın, eline aldığı kemerle erkek arkadaşını dövmeye devam etti.

Neye uğradığını şaşıran adam ise yediği dayak sonrası hemen evden kaçtı ve polis ekiplerini arayarak kadın hakkında şikayetçi oldu.

Kadın ada adam hakkında şikayetçi oldu ve olay ile ilgili inceleme başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Dilek G. hakkında basit yaralama, tehdit ve silahla tehdit suçlarından 8 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

Dava önümüzdeki günlerde görülecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç