Coinleri düşüren bir haber daha: XRP davasında kötü gelişme!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Coinleri düşüren bir haber daha: XRP davasında kötü gelişme!

Son dakika haberi geldi: Gelen haberde Xrp davasında temyiz başvurusunun yapılacağı görüldü. Bu gelişme, fiyatları aşağı çekmeye devam etti.

Kripto Paralar 19 Ağu 2023 17:29 0
Coinleri düşüren bir haber daha: XRP davasında kötü gelişme!

Kripto paraları düşüren bir diğer neden.

Kripto paraları düşüren bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun Ripple Labs'ın kripto para birimi olan Ripple'nin menkul kıymet olmadığına dair kararı temyize götürmek için federal yargıçtan izin istedi.

Bloomberg'de yayınlanan habere baktığımızda SEC, XRP hakkında alınan bu kararın kripto varlıkları içeren bir dizi davayı etkileyebileceği gerekçesiyle New York Güney Bölge Mahkemesi Yargıcı Analisa Torres'ten temyiz için onay talebinde bulundu.

Aralık 2020 tarihinde Ripple'nin arkasındaki şirket Ripple Labs ve yöneticilerine dava açılmıştı. SEC tarafından açılan davada şirket ve iki yöneticisinin 2012 yılında piyasaya sürülen Ripple adı ile bilinen XRP'yi  satarak 1.3 milyar dolarlık kayıt dışı menkul kıymet arzı gerçekleştirmekle suçlamı.tı.

Sınır ötesindeki ödemelerin kolaylaştırılması için geliştirilen XRP'nin menkul kıymet olmadığını savunan Ripple, bu konuda davada bulunmuştu. Geçen Temmuz ayında, Yargıç Torres, Ripple Labs'in XRP'yi satarak federal menkul kıymetler yasasını ihlal etmediğine karar vermiş ve bu karar, Ripple başta olmak üzere tüm kripto paraları ciddi yükseltmişti.

Ancak gelen bu temyiz başvurusu açıklaması, kripto paraları daha da düşürdü.

KRİPTO PARALARDA SON DURUM NEDİR?

Düşüşte olan kripto paralara baktığımızda;

Bitcoin 26 bin 31 dolar seviyesinde seyrediyor.

Ethereum fiyatı 1664 dolar seviyesinde.

XRP fiyatı ise 0.50593 dolar seviyesinde seyrediyor.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Yazıda yer alan tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7.com; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik F7 Teknoloji tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. Finans7 haber herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç