Çocuklar Duymasın Emine'nin Son Hali: Çok Değişmiş
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çocuklar Duymasın Emine'nin Son Hali: Çok Değişmiş

Çocuklar Duymasın dizisindeki Emine karakteri ile bilinen Melek Şahin'in son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Finans Magazin 31 Tem 2022 10:00 0
Çocuklar Duymasın Emine'nin Son Hali: Çok Değişmiş

Bir dönem ekranların en sevilen dizisi olan Çocuklar Duymasın adlı dizide en sevilen karakterlerden biri olan Emine'ye hayat veren Melek Şahin'in son hali ortaya çıktı.

Aslında bilen bilir Emine ve eşi Hüseyin karakteri , Çocuklar Duymasın'dan daha önce çıkan bir karakter. 1999 senesinde ilk bölümü ile ekranlara gelen Ayrılsak da Beraberiz adlı televizyon dizisi , o dönemlere damgasını vurmuştu. O dönemde dizide Emine ve Hüseyin karakteri adındna çokça bahsettirmiş ve daha sonra aynı şekilde Çocuklar Duymasın adlı dizide rollerine devam etmişlerdi. Emine yine temizlikçi kadın rolünde, Hüseyin ise at yarışı ve şans oyunları perşinde koşan rolünde oldu.

Dizilerin üzerinden yıllar geçmesi ile oyuncuların son halleri de merak edilmeye başlandı. En merak edilenler arasında ise Emine karakterine hayat veren MElek Şahin ismi oldu. 

Son dönemlerde oldukça büyük bir değişim geçirerek dizideki halinden eser kalmayan Melek Şahin,"Kimse benim Emine olduğuma inanmıyor, hatta benimle iddialaşıyorlar" ifadelerini kullanmış ve şaşkınlığını bu şekilde dile getirmişti.

Sevilen oyuncu bu kez, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum geldi. 

Ekranlarda akıllara kazınan temizlik personeli hali ile yan yana bile getirilemeyeceği Şahin'in bu paylaşımı beğeni ve yorum yağmuru aldı.

Gündem haberlerinden ,son dakika haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç