Citroen'in Logosu Değişti: 2023 Model Citroenler Bu Logo ile Çıkacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Citroen'in Logosu Değişti: 2023 Model Citroenler Bu Logo ile Çıkacak

Citroen logosunu değiştirdiğini açıkladı. İşte 2023 yılından itibaren çıkacak modellerde yer alacak yeni logo.

Taşıt 27 Eylül 2022 17:20 3
Citroen'in Logosu Değişti: 2023 Model Citroenler Bu Logo ile Çıkacak

Citroen logosunu değiştirdi.

Otomotiv sektöründe dünyanın öncü kuruluşlarından biri olan Fransa merkezli Citroen, yaptığı son dakika açıklamasında logosunu değiştireceğini , 2023 yılında piyasaya çıkacak araçlarda artık bu yeni logosunun kullanılacağını duyurdu. 

Kurulmasından bu yana toplamda 9 defa logo değiştiren Citroen, 10'uncu logosunda daha sade bir tasarım geliştirdi. Önce bakalım Citroen şimdi hangi logoyu kullanıyor:

Şimdi piyasadaki araçlarda bu logo kullanılıyor. Citroen'in kurulduğu 1919 yılından bu yana kullanılan bu 9'uncu logo da değişecek. Yeni logo ile birlikte Citroen'in sloganı da değişiyor. Yeni logo, "Hiçbir şey bizi citroen gibi hareket ettiremez." sloganı ile dünyaya duyuruldu.

2023 YILINDA TÜM ARAÇLARDA ARTIK BU LOGO OLACAK

Citroen tarafından yapılan açıklamada aşağıdaki yeni logonun 2023 yılında çıkacak her araçta kullanılacağı , konsept araçlar olmak üzere araçlarda artık bu logonun olacağına yer verildi. Şirket internet sitesinde , araçların multimedya sistemlerinde ve broşürlerinde de artık yeni konspet kullanılacak. İşte yeni logo:

Oldukça sade bir yapıya sahip olan bu logoyu nasıl buldunuz? Aşağıda ise Citroen'in şimdiye kadar değiştirdiği logolar var. Sizce bu yeni logo mu yoksa aşağıdaki logolar mı iyi? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Son dönemlerde Pegueot, Skoda gibi büyük markalar da elektrikli araç dönemine yeni logoları ile giriş yaptı. Bu yoldan ilerleyen Citroen, sade bir yapıya sahip yukaırdaki logoyu bundna sonra kullanacak.

Finans7.com  |Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hiç güzel olmamış. Ayrıca bizi ilgilendirmiyor. İlgimizi çeken tek şey fiatlar.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Eskisi daha güzel
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
AMAN NE KADAR ÖNEMLİ HABER