Çıplak Dolaşanlar, Sokakta Cinsel İlişkiye Girenler, Uygunsuz Şekildeki Dayılar... Türkiye'de Neler Oluyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çıplak Dolaşanlar, Sokakta Cinsel İlişkiye Girenler, Uygunsuz Şekildeki Dayılar... Türkiye'de Neler Oluyor?

Sahilde cinsel ilişkiye girenler, uygunsuz şekilde yakalananlar, parkta daha birçok yerde yaşanan uygunsuz şeyler tepki çekiyor.

Yerel Haberler 2 Haz 2022 15:49 1
Çıplak Dolaşanlar, Sokakta Cinsel İlişkiye Girenler, Uygunsuz Şekildeki Dayılar... Türkiye'de Neler Oluyor?

Yok artık: Türkiye'de neler oluyor?

Son günlerde art arda skandal görüntüler ortaya çıkıyor. Bebek'te yaşanan skandal olaydan sonra art arda yeni görüntüler geldi. Görüntülerde sokak ortasında cinsel ilişkiye girenler, çıplak dolaşanlar, Ağrı'daki olay, sokak ortasında uygunsuz şekilde dolaşanlar ... daha neler neler.

BEBEK'TEKİ OLAY

Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren çift hakkında yakalama kararı çıkarılmış ve iki isim yakalanmıştı. Yakalanan iki isimden biri tutuklanmış, diğeri de rehabilitasyon merkezine gönderilmişti. 

ESENYURT'TA UYGUNSUZ ŞEKİLDE YAKALANDILAR

Esenyurt'ta uygunsuz halde 2 erkek , parkta çalıların arkasında yakalanmış ve sosyal medyada günün en çok konuşulan konusu olmuıştu.

ALTIN ŞEHİR METROSUNDA İĞRENÇ GÖRÜNTÜ

Ümraniye Altınşehir metro durağında bir çiftin cinsel ilişkiye girdiği görüntüleri sosyal medya üzerinde en çok paylaşılan , tepki çeken olaylardan biri oldu.

SOKAKLARDA ÇIPLAK DOLAŞANLAR

İstanbul, Ankara'da sokaklarda çıplak şekilde dolaşan, çıplak şekilde güneşlenen ve denize girenlerin görüntüleri sosyal medyada çokça paylaşıldı. 

NELER OLUYOR?

Yaşanan bu skandal görüntüler sonrası vatandaşlar ciddi tepkili. Bu görüntülerin son bulması , ahlak kurallarına uyulması isteniyor. 

İşte sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazıları:

Bugün de her yerde çıplak insan haberleri.. Gökten çıplak dayı düşse şaşırmam artık...

Bebek olayı, çıplak insanların yollarda dolaşması... Bunları parayla tutup bilinçli olarak "belli konumlarda şöyle şöyle yapacaksınız" demişler gibi bi durum

Şener Şen 1985 yapımı Çıplak Vatandaş filmi gerçek oldu ;Sonunda millete kafayı yedirdiler soyunan soyunana arkadaş

Önce ulu orta çiftleşen insanlar ! Çıplak yürüyen kadın !? Bütün bunlar tesadüf olamaz ! Ne kadara yapıyorsunuz bu rezilliği !?

Allahım yeter çıplak kadınlar, çalı arkasında iki adamın yiyişmesi, bebekte çiftleşen Arizona kertenkeleleri ,bankta çıplak yatan orangutan,tecavüze uğrayan 16 yaşındaki çocuk ve dahası hepsi bugün oldu aklım almıyor yeter meteor mu çarpar artık ne olacaksa olsun

Bugün biri daha çıplak yürürken görüntülenmiş. Bir anda nereden çıktı bu çıplak vatandaşlar? Medyadan görüp birbirlerinden mi etkileniyorlar, nedir? Daha önce hiç olmayan şeylerin bir anda birden fazla olması belki sadece tesadüftür ama kafa karıştırdığı kesin.

Manavgat'ta çıplak kadın ve çocuk. Taksim'de kendini yakan adam. Bebek'te cinsel ilişkiye giren kişiler. Son olarak Avcılar'da E5 yan yolda çıplak yürüyen bir kadın. Toplumun çivisi çıktı."

ŞENER ŞEN'İN ÇIPLAK VATANDAŞ FİLMİ GERÇEK OLDU

Bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı "Ailesini geçindiremediginden ruhi dengesi bozulan ve kendisini çırılçıplak sokaklara atan bir karakteri canlandıran Şener Şen’in 1985 yapımı ‘Çıplak Vatandaş’ filmi 2022 yılında hala geçerliliğini koruyor" paylaşımı da gündem oldu. İşte paylaşım:

Bu paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

AYNUR AYDIN'DAN TEPKİ

Şarkıcı Aynur Aydın: "Sütyen takmamak suç, ulu orta çıplak çekilde güneşlenmek, çiftleşmek serbest!! Midem bulandı. Kadın sanatçılara yasaklar getireceğinize şu iğrenç yaratıklara çözümler bulun!!" dedi.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Millete kafayı yedirttiler nolacak.