Cinayetin zaman aşımına uğradığı gün ülkeye dönüp evlendi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cinayetin zaman aşımına uğradığı gün ülkeye dönüp evlendi

Bundan 20 sene önce meydana gelen cinayetin zanlısı, cinayet zaman aşımına uğradıktan sonra ülkeye dönüp evlendi.

Haberler 17 Mart 2024 0
Cinayetin zaman aşımına uğradığı gün ülkeye dönüp evlendi

Bundan 20 yıl önce bir kişiyi öldürüp kaçan Serhat Aslan, zaman aşımı dolunca ülkeye dönüp evlendi.

Gelen son dakiak bilgilerine göre Serhat Aslan'ın geçen Temmuz ayında ülkeye döndükten sonra Bozcaada'da görkemli bir düğün yaptığı ve dünya evine girdiği öğrenildi. Yıllardır hukuk mücadelesi veren baba Murat Şengöçen ise onun bir gün bile olsa tutuklanması gerektiğini söyledi.

Ciayet sonrası Fatih Yavuz, Ferhat Günay ve Fırat Çağrı Yıldırım yakalanıp cezaevine gönderilirken 1. derece zanlı olan ve o dönemde Anavatan Partisi'nde belediye başkanı adayı olan Avukat Fikret Aslan'ın oğlu Serhat Aslan kayboldu. 4 yıl devam eden davada Fırat Çağrı Yıldırım beraat ederken Fatih Yavuz ile Ferhat Günay, ölümlü kavgada 9 yıl 2 ay hapis cezası aldı. Firari Serhat Aslan ise Londra'da lüks bir hayat yaşadı.

2004 yılında işlenen cinayeti yıllarca gündemde kalan ve hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı çıkarılan Aslan'a ulaşılamadı. 

DAVA ZAMAN AŞIMINA UĞRADI

Davanın üzerinden 20 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğradı ve zanlı Türkiye'ye döndü. Daha sonra Çanakkale Bozcaada'da görkemli bir düğün yapan Aslan'ın nikahını da CHP'lki Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can kıydı.

Düğün haberini gören ve haberi gördüten sonra yıkıldığını söyleyen Murat Şengöçen, "Hergün ölüyorduk, bu haberle bir kez daha öldük. 20 yıldır evlat acısı yaşıyorum, acım geçmedi ve ölene kadar da bu acı benimle. Bu nasıl bir adalet anlamış değil. Benim oğlum mezarda ve oğlumu öldüren bu kişi bir gün olsun bile tutuklanmadı. Düğün yapıp hayatına devam ediyor. Size soruyorum, bunu hangi vicdan kabul eder?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç