CHP'den seccade açıkkaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

CHP'den seccade açıkkaması

CHP'den seccadeye basılarak çekilen fotoğraf hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklama yazımızda.

Siyaset 1 Nisan 2023 11:30 1
CHP'den seccade açıkkaması

Seccadeye basarak verilen fotoğraf hakkında son dakika açıklaması.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerine basarak verdiği fotoğraf hakkında detaylara yer verildi. Yapılan son dakika açıklamasında, olay nedeniyle son derece üzgün oldukları açıklanırken fotoğrafın kalabalık bir iftar buluşmasının ardındna çekildiği, fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle seccadenin fark edilmediğine yer verildi.

Bu durum nedeniyle çok üzgün olunduğu açıklanırken, "Söz konusu fotoğraf Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ile birlikte katıldığı kalabalık bir iftar buluşmasının ardından çekilmiştir. Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir. Bu tür durumlara yönelik hassasiyeti herkes tarafından bilinen Genel Başkanımız ve İl Başkanımızın, ortaya çıkan bu talihsiz durum nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtmek isteriz" ifadelerine yer verildi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Söz konusu görüntü sosyal medya üzerinde kısa sürede gündem olmuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Özürleri kabahatlerinden büyük. Ayakkabı ile bastıkları seccadeyi fark edememişler. 14 Mayıs’ta millet te sizi fark etmeyecek" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, siyaset, yerel, kamu finans haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
Bilinçli yapılan bir eylem ramazan ayında bunu benzer provokasyon ları israil de çok yapar hepsi İslam düşmanı yahudiler bizdeki yahudiler de takiye çok var bu resimdeki yahudiler gibi