CHP, Mehmet Şimşekle görüşecek: İşte gündemdeki konular
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

CHP, Mehmet Şimşekle görüşecek: İşte gündemdeki konular

Son dakika haberi: CHP ile Mehmet Şimşek bir araya gelecek. İşte gündemdeki konular ve görüşme saati.

Siyaset 23 Haz 2024 0
CHP, Mehmet Şimşekle görüşecek: İşte gündemdeki konular

CHP ile Mehmet Şimşek bu konuları görüşecek.

Siyasette yumuşama rüzgarları esmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genbel Başkanı Özel arasında yapılan 2 görüşmeden sonra karşılıklı ziyaretlerin devam edeceği bildirilirken ilk krizik ziyaret ekonomi cephesinde olacak.

Cumhuriyet Halk Partisi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekibi ile bir araya gelecek. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, yarın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya gelecek ve burada önemli konular ele alınacak.

Gelen bilgilere göre CHP, yarın saat 10.00'da Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Bakan Şimşek ile görüşmeye başlayacak. Karatepe'ye bu ziyarette Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir eşlik edecek.

İLK GÜNDEM MAAŞ ZAMLARI

Gelen bilgilere göre ilk gündem maddesinin emekli ve asgari ücretlilere ek zam konusu olacağına yer verildi. Vergide adaletin getirilmesi, düşük kazançlılardan az vergi alınması konularının da ele alınacağı toplantıda ek zammın yapılması da teklif edilecek.

Kamu özel işbirliği ile yapılan projelerin hazineye getirdiği yük gündeme gelecek.  Siz hangi konuların gündeme gelmesini bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yarın saat 10.00'da başlayacak görüşmeden sonra iki kesimden görüşmeye ilişkin açıklama gelmesi bekleniyor. Açıklamadan haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç