CHP Bursa Adayı Mustafa Bozbey Açıklama Yaptı: 15 Puan Öndeyiz!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

CHP Bursa Adayı Mustafa Bozbey Açıklama Yaptı: 15 Puan Öndeyiz!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, açıklamalarda bulundu! İşte Mustafa Bozbey'in açıklamaları...

Seçim 31 Mart 2024 0
CHP Bursa Adayı Mustafa Bozbey Açıklama Yaptı: 15 Puan Öndeyiz!

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey yaptığı açıklamada açılan 2 bin 96 sandıkta 15 puan önde olduklarını duyurdu. Aynı zamanda Bozbey, Bursa'nın birçok ilçesinde yarışı önde götürdüklerini belirtti.

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, açılan sandık ve sonuçlar hakkında açıklama yaptı. Bozbey, Bursa'daki yarışı önde götürdüklerini aktardı.

Bozbey'in konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bize gelen son verilere göre yüzde 28 civarında açılan sandık var. Aşağı yukarı 2 bin 96 sandık açıldı. Yaklaşık olarak 15 puan civarında önde görünüyoruz. Bu sonuçlar yükseldikçe daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz.

Aynı zamanda 17 ilçemizin de takipçisiyiz. Birçok ilçede şu an itibarıyla öndeyiz. Onların sonuçlarını da geldikçe açıklayacağız. Sadece ilçe başkanlıkları değil meclis üyelikleri de önemli bizim için. Onların sonuçları da geldikçe paylaşacağız.

Bursa 17 ilçesiyle birlikte birkaç saat sonra inanıyorum ki gülümsemeye başlayacak ve hemşehrilerimiz mutlu olacaklar. Yarına gülümseyerek uyanacaklar."

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç