Cezaevi Personellerine İyi Haber: İyileştirme Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cezaevi Personellerine İyi Haber: İyileştirme Geliyor

Cezaevi personellerini ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Bekir Bozdağ, personellerin çalışma şartlarının iyileştirileceğini söyledi.

Siyaset 3 Nisan 2022 10:46 0
Cezaevi Personellerine İyi Haber: İyileştirme Geliyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan cezaevi personellerine, infaz koruma memurlarına iyi haber geldi. Bakan Bozdağ açıklamasında cezaevi personellerinin özlük haklarında düzenlemeye gidileceğini söyledi.


2022 yılı Ramazan ayının ilk iftarını Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumlarında yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, burada önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, cezaevlerinde mahkumlara yönelik yapıldığı iddia edilen hak ihlallerine değindi. Son dönemlerde bu konuda yalan yanlış haberler çıktığını söyleyen Bakan Bozdağ, herhangi bir hak ihlali durumunun söz konusu olmadığını söyledi. Bu konularda denetimlerin sıkı bir şekilde yapıldığını söyleyen Bozdağ, bu şekildeki asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini ifade etti.


CEZAEVİ PERSONELLERİNE İYİ HABER: DÜZENLEME GELİYOR


Bakan Bozdağ açıklamasının devamında cezaevi personellerinin durumunu, çalışma şartlarını değerlendirdi. Bakan, cezaevlerinde çalışmakta olan personellerin zorlu koşullar altında özveri ile çalıştıklarını söyledi. Personellerin haklarının iyileştirilmesi için bir düzenleme yapılmasını talep edeceğini, bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yapacağını söyleyen Bekir Bozdağ, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Ceza ve infaz kurumlarımızda fedakarca çalışan infaz koruma memurlarımızın ve diğer çalışanlarımızın haklarını korumak, iyileştirmek, geliştirmek için büyük bir gayretin içinde olacağımı buradan ifade etmek isterim. Sizlerin bulunduğu durumu biliyorum ve hak ettiğinizden daha iyi imkanlara sahip olmanız gerektiğine yürekten inanıyorum. Hem Cumhurbaşkanımıza bu konuları arz edecek, sizin içinde bulunduğunuz sorunları çözecek adımları atmak için büyük bir gayret ile çalışacağımı bu Ramazan-ı Şerif'in ilk iftarında hem sizlere hem de sizin şahsınızda ve bütün cezaevinde çalışan arkadaşlarıma iletmek isterim. Ben takip edeceğim , siz de beni takip edeceksiniz. İnşallah hayırlı haberlerimiz olur. Muvaffak oluruz diye temenni ediyorum. Ama bilesiniz ki sizin gibi, size inanarak bu meseleleri yakından takip edeceğiz. Bizzat takip edeceğiz. Umarı9m bu neticeleri alma konusunda başarılı oluruz. " ifadelerini kullandı.


Bu açıklama, cezaevi personelleri tarafından olumlu olarak karşılandı. Zorlu şartlar altında çalıştıklarını ifade eden personeller, bu konuda yapılacak iyi bir düzenlemenin sevinçle karşılanacağını söyledi. Bekir Bozdağ , bu konuda görüşmelerin önümüzdeki günlerde yapılacağını sözlerine ekledi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç