Cezaevi Nakil Aracı Kaza Yaptı: 4 Jandarma, Şoför ve Mahkum Yaralandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cezaevi Nakil Aracı Kaza Yaptı: 4 Jandarma, Şoför ve Mahkum Yaralandı

Eskişehir'de bir kaza meydana geldi. Gelen bilgilere göre cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.

Son Dakika 12 Nisan 2022 18:27 0
Cezaevi Nakil Aracı Kaza Yaptı: 4 Jandarma, Şoför ve Mahkum Yaralandı

Son dakika : Eskişehir'den gelen son dakika bilgisine göre bir cezaevi nakil aracının kaza yaptığı öğrenildi. Bugün meydana gelen feci kazada 6 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralananlardan 4'ünün jandarma personeli olduğu öğrenilirken mahkumun ve cezaevi aracının şoförünün kazada yaralandığı öğrenildi. Bölgeye gelen ekipler camları kırarak yaralıları çıkardı ve şarampolün dibinde durmakta olan, devrilme tehlikesi olan aracı halatla kaldırdı.


Eskişehir bugün meydana gelen olayda, Eskişehir Seyitgazi karayolu üzerinde bulunan Asri Mezarlığı mevkisi'nde feci kaza yaşandı. Asri mezarlığı mevkisinde, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı cezaevi nakil aracının şoförü kontrolü kaybetti. Personelin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan araba devrildi ve yan yattı. 03 ADC 037 plakalı olduğu öğrenilen ve mahkumları taşımak için kullanılan cezaevi nakil aracı olarak kullanılan midibüs devrildi ve yolda yan yattı.


Aracın yan yattığını gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu ve durumu sağlık ile jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye kısa sürede gelen ekipler, aracın içinde sıkışan 6 kişinin yaralandığını gördü ve hemen aracın camlarını kırarak araç içindeki jandarma, şoför ve mahkumu dışarı çıkardı. Yapılan incelemede 4 jandarma personeli, mahkum ve cezaevi şoförünün yaralandığı öğrenildi.


İhbar üzere bölgeye gelen itfaiye ekipleri , askıda kalan aracın şarampole devrilmesini engellemek için ona halat bağladı ve yaralıları bu şekilde çıkardı.


Bu şekilde araçtan çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınanlardan durumu ağır olan kimse yok. Bölgeye gelen jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.


MAHKUMLARA AF GELECEK Mİ?

Mahkumlara af konusunda gelen çağrı ve değerlendirme için TIKLAYIN


Kaza bölgesinden gelen görüntüler.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç