Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Mezunları Atama-Kadro Bekliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Mezunları Atama-Kadro Bekliyor

Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri bölümünden mezun olan binlerce aday atama ve kadro bekliyor.

Eğitim 10 Mayıs 2022 10:09 3
Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Mezunları Atama-Kadro Bekliyor

Üniversitelerin Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Bölümünden mezun olan binlerce aday, devletten iş , atama ve kadro bekliyor.

Her sene yüzlerce mezun veren Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Bölümünden her sene çok az sayıda personel alımı yapılıyor. Mezun olan sayıya göre yapılan hesaplamada atama sayıları çok düşük seviyelerde olan bu bölüm mezunları, devletten atama bekliyor. Özellikle Adalet Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı bünyesine yapılan personel alımlarında kendilerine fazla kadro ayrılmasını isteyen adaylar, seslerini duyurmak istiyor. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda adayların sesini duyurmak istedik.

Sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla bize mesaj yollayan adaylar, atama taleplerini şu şekilde dile getiriyor:

"2017yılında atama garantili olarak açılan Ceza infaz ve güvenlik hizmetleri mezunları işsiz kalıyor . Atamalarda bölüme dair öncelik yok . Mezun olmak şartıyla herkes başvuru yapabiliyor . Bizler ise ÖSYM'nin dahi yaptığı merkezi alımlara başvuru yapamıyoruz . Tek iş imkanımız kendi bölümümüzden atanmak . Gerek infaz koruma memuru alımlarında gerek Adalet Bakanlığı iş ilanlarında bölüm mezunlarının kendi içinde kpss puanıyla sıralama yapılmasını diğer bölüm mezunlarının kontenjan dolmaması dahilinde başvurularının değerlendirilmesini istiyoruz ."

Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri bölümünden mezun olan ve yıllardır boşta bekleyen bu aayların artık sesinin duyulması , hak ettikleri atamanın yapılması gerekmektedir. 

Siz de aşağıdaki yorum kısmından talebinizi yazın ve mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
Ceza infaz bölümünün sesi duyurulsun
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Ceza infaz bölümünü bitirenlere yazık edildi
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Ceza infaz bölümü bitirenlere yazık edildi