Çeyrek Altında Rekor Geldi: Evlenecek Gençler Eğer Aşiret Değilseniz...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çeyrek Altında Rekor Geldi: Evlenecek Gençler Eğer Aşiret Değilseniz...

Çeyrek altın fiyatlarında rekor üstüne rekor gelmeye devam ediyor. Evlenme planı yapan gençlerin belini büken yükseliş ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Altın 8 Haz 2022 13:04 2
Çeyrek Altında Rekor Geldi: Evlenecek Gençler Eğer Aşiret Değilseniz...

Çeyrek altın rekor üstüne rekor kırdı.

Gram altın fiyatında sabah saatlerinden bu yana sert yükseliş görülürken çeyrek altın fiyatı da buna paralel olarak yükselişe geçti. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre çeyrek altın fiyatında son ayların rekoru kırılırken düğün yapacak gençler , kara kara nasıl altın alacaklarını düşünmeye başladı.

DÜĞÜN SEZONU GELDİ

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün planı yapan gençler kolları sıvadı. Yazın dünya evine girmek için hazırlıklara başlayan gençler, beyaz eşya, oturma odası, yatak odası, mutfak eşyası, elektronik eşyalar, ev, düğüne istenen altınlar derken ciddi bir borcun altına gireceklerini fark etti. Son hesaplamalara göre , eskiden 3 çiftin evlenebileceği paraya artık 1 çift evlenebilyior. Bir düğüne en az 200 bin lira para gidiyor. 

ALTIN FİYATLARI GENÇLERİ ÜZDÜ

Düğün yapmak isteyen gençlerden istenen ilk şeylerden biri altın oluyor. Kız tarafının istediği altın ve bileziklerin fiyatı şimdi ateş pahası olurken gençler ne yapacağını kara kara düşünüyor.

AŞİRET DEĞİLSENİZ DÜĞÜNDEN PEK ALTIN BEKLEMEYİN

Düğünlerde artık altından daha ziyade para takılıyor. Bir çeyrek altın 1600 lirayı geride bıraktıktan sonra  düğünlere çeyrek altın alıp götüren kişi sayısı oldukça azaldı. Daha çok 100 en fazla 200 liralık banknotlar takılıyor.

ÇEYREK ALTIN REKOR KIRDI

Çeyrek altın fiyatına baktığımızda şimdi 1666 liraya kadar çıktığı görüldü. 

YÜKSELİŞ DEVAM EDER Mİ?

En merak edilen konu ise altın fiyatlarında yükselişin devam edip etmeyeceği konusu oldu. Kuyumcular yaptıkları açıklamada altının gramının 1400 liraya kadar çıkabileceğini söyleyerek, "”Geçen yıla bakıldığında altında bu yıl gerileme olmuştu. Uluslararası piyasalardaki daralma ve doların yükselmesiyle altın biraz daha TL bazında bin 50’lere doğru çekmeye başladı. Geçen yıl bin 50 TL’den geri dönmüştü 780-800 TL’leri görmüştü. Tekrar hızlı bir zirve yaptı bekliyorduk. Mayıs, Haziran, Temmuz aylarında altının bu rakamlara ulaşacağını umarım çok daha fazla gitmez ama önümüzdeki yılın bin 250-bin 450 TL’leri görebileceğini ön görüyoruz. Özellikle yatırımcıları mutlu etmiştir, sevindirmiştir. Daha önceki yıllarda, geçtiğimiz yıl yüksek rakamla bağlantı yapan altın alanların yüzü güldü, sevindirdi. Dolayısıyla bizlerinde inşallah bu yazın düğünlerin artmasıyla beraber bu fiyatlarda olumlu bir şekilde seyreder”  dedi.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
4 gram altın bi aylık gitti
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Neyseki asiretim kadin i bulalim gerisi kolay 😀😀