Ceyda Düvenci, kilolarını nasıl verdiğini açıkladı: İşte zayıflama yöntemi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ceyda Düvenci, kilolarını nasıl verdiğini açıkladı: İşte zayıflama yöntemi

Ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, yaptığı son açıklamada kilo verme yöntemini paylaştı.

Sağlık 16 Ara 2022 14:31 1
Ceyda Düvenci, kilolarını nasıl verdiğini açıkladı: İşte zayıflama yöntemi

Ceyda Düvenci, nasıl zayıfladığını açıkladı.

Ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci , nasıl zayıfladığını açıkladı. Bundan 7 sene önce iki çocuk annesi Ceyda Düvenci, meslektaşı Bülent Şakrak ile nikah kıydı ve dünya evine girdi. Şakrak ile mutlu giden bir evlilikleri olan Düvenci'nin kızı Melisa ve oğlu Ali ile sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlar , hem çok beğeniliyor hem de çokça paylaşılıyordu.

45 yaşında olan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin son hali ise takipçilerini oldukça şaşırttı. Önemli ölçüde kilo verdiği görülen Ceyda Düvenci'nin nasıl kilo verdiği, nasıl zyaıfladığı ise merak konusu oldu. 

Düvenci yaptığı açıklamada dirençli yağlar için etkili bir zayıfrlama programı uyguladığını söyledi. Bu şekilde kilo vermesine engel metabolik blokajlardan kurtulduğunu söyleyen Düvenci, bu şekilde hızlı şekilde incelmeye başladığını söyledi.

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada nasıl zayıfladığını şu ifadelerle anlattı: "İnanılmaz... Nasıl devam etmem... İlk seansta karın böylesi 5 cm, bacak bölgesinden 2 cm inceldi. Kalıcı bir incelmeden bahsediyorum.

Ödevlerim var bol su içiyorum zaten beslenmeye dikkat etmeye devam. 38 beden olmak hem sağlıklı hem de kıyafetlerimin içinde beni iyi hissettiriyor.

Bunu korumak için de güvendiğim uzmanlara kendimi teslim etmeyi seviyorum. İkinci gelişim ve sonuç bel -7cm, bacak -4 cm"

Ceyda Düvenci , son halini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
nasıl verdiniz