Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kastamonu'da ucuza ev satacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kastamonu'da ucuza ev satacak

Son dakika haberi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kastamonu'da ucuza ev satışı yapacağını duyurdu. Evlerin ilanları ve detayları yazımızda.

Emlak 19 Şubat 2023 17:31 0
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kastamonu'da ucuza ev satacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kastamonu'da ev satacak.

Devlet ilan sayfasından bir son dakika açıklaması yapıldı ve Kastamonu'da ev satışı yapılacağına yer verildi. Yayınlanan duyuruya baktığımızda 485 bin TL ve 660 bin TL arasında fiyatlarla ev satışı yapıldığı görülüyor.

"Kastamonu'da 10 adet kamu konutu satışa sunuldu" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında şu duyuruya yer verildi:

"Kamu konutlarının satış ihaleleri, Kastamonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde,15 Mart 2023 tarihinde ilan metninde belirtilen saatlerde,  2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulüyle yapılacak.

Taşınmazların satış ihalelerine ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Kastamonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir"

Yukarıdaki tabloda tapu bilgileri belirtilmiş taşınmazların (kamu konutları) satış ihaleleri, Kastamonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı No:57 Merkez/Kastamonu adresindeki binasının 1. katında bulunan ihale salonunda 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre açık teklif usulüyle hizalarında belirtilen tarih ve saatlerde görevli komisyonunca yapılacaktır.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç