Cem Zeytin halka arz oluyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cem Zeytin halka arz oluyor

Cem Zeytin'den son dakika haberi geldi: Gelen haberde Cem Zeytin'in kısa sürede halka arz edileceğine yer verildi. Peki talep toplama ne zaman?

Borsa 16 Ağu 2023 13:27 0
Cem Zeytin halka arz oluyor

Cem Zeytin'den son dakika haberi: Halka arz oluyor.

Cem Zeytin AŞ'den gelen son dakika haberinde şirketin kısa sürede halka arz olacağına yer verildi. Şirketin SPK'ya yaptığı başvurudan sonra detaylar da belli olmaya başladı.

Başvuru sonrası kısa sürede halka arzı onaylanması beklenen Cem Zeytin'in halka arzına ilişkin detaylar da şu şekilde:

Söz konusu şirketin toplamda 120 milon lotluk halka arz satışı yapacağı, 20 milyon lotluk ek satışlar yapılacağı bildirildi.

Sabit fiyat üzerinden yapılacak halka arzın bireysele eşit şekilde dağıtılacağına yer verildi.

KONSORSİYUM LİDERİ

Halka arzın konsorsiyum liderinin Ak Yatırım olacağına yer verildi. Payların yüzde 60'ının bireysel yatırımcıya arz edileceği, halka açıklık oranının ise yüzde 35 olacağına yer verildi.

HALKA ARZ, TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

SPK'nın halka arzı onaylamasından sonra 2023 yılının ikinci yarısında sürecin tamamlanması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde onay gelmesi bekleniyor. Talep toplama tarihleri belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın ve aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

CEM ZEYTİN HAKKINDA: NE İŞ YAPIYORLAR?

Şirketin resmi sayfasında şu bilgilere yer verildi: 1930 yılında Ankara’da temelleri atılan Cem Zeytin, aradan geçen 91 yılın sonunda sektörünün en büyük kurumsal oyuncularından biri olarak yoluna devam ediyor.

1990’lı yılların başında Balıkesir’in Edremit ilçesinde 30.000 m² alana kurulan Cem Zeytin, 53.000 m²’ye genişleyen tesislerinde üretimlerini sürdürüyor. Faaliyetlerine salamura siyah ve yeşil zeytin imalatı, zeytin depolama, işleme ve paketleme olmak üzere yıllık 25.000 ton üretim kapasitesi ile devam eden Cem Zeytin, sektörünün gelişen teknolojinin getirdiği yenilikleri en güncel şekilde takip eden, en büyük firmalarından biridir.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Yazıda yer alan tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7.com; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik F7 Teknoloji tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. Finans7 haber herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç