Cem Uzan, Yıl Sonu Dolar Tahminini Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cem Uzan, Yıl Sonu Dolar Tahminini Açıkladı

Son dakika haberi: Cem Uzan yaptığı son dakika açıklamasında dolar kuru tahminini kamuoyuna duyurdu. İşte yıl sonu dolar beklentisi.

Döviz 9 Haz 2022 17:40 0
Cem Uzan, Yıl Sonu Dolar Tahminini Açıkladı

Son dakika : Cem Uzan dolar kuru tahminini açıkladı.

Her seçim öncesi yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Cem Uzan bir son dakika açıklamasında bulundu. Uzan yaptığı açıklamada seneye Cumhurbaşkanı olacağım dedi ve yıl sonu dolar kuru tahminini açıkladı. 

Hakkında devam eden davalar nedeniyle yurt dışında olan Uzan, Zanka TV adlı Youtube kanalında, Ferit Atay’ın sunduğu Sorgulu Yorum adlı programda konuştu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

EKİM AYINI BEKLEYİN

"İktidar değiştiğinde, iktidar medyası-muhalif medya diye ikiye ayrılan, partilerin fonladığı medya sisteminden çıkıp da yeni bir medya sistemi kuracak mısınız?" şeklinde gelen soruya Uzan, "Medya konusunda ekim ayını bekleyin sürprizlerim var. Bütün özgür çalışan, bağımsız çalışan ve hiçbir siyasi parti tarafından fonlanmayan medya konusunda, sürprizlerim var" dedi.0

SENE SONU DOLAR KURU

Yıl sonu dolar kuru hakkında açıklama yapan Uzan, "Ben sene sonu için 25’le 30 arası bir bantta görüyordum ocak ayında, aynı fikirdeyim şu anda da. Daha kritik olan gelecek Haziran’da kaç lira olacak. Seçim gününde yapılsın, kaç lira olacak? 40,35,50… Bilmiyoruz." ifadelerini kullandı ve sene sonu 25 ile 30 lira arasında doları beklediğini söyledi. 

Uzan sözlerini , "Kralın çıplak olduğunu Türkiye’nin görmesi lazım. Her gün TÜİK’ten birileri istifa ediyor. Neden? Çünkü kendilerinden istenen sahtekarlığa giriyor. Matematiksel olarak açıklanabilecek şeyler değil. Sen yüzde 70 açıklıyorsun, gerçek enflasyon yüzde 150,160. Kimi kandırıyorsun? Vatandaş görmüyor mu? Görüyor. Devlete olan güveni yok ediyorsunuz. Devletin itibarını zedeliyorsunuz." şeklinde sonlandırdı.

İşte açıklamanın tamamı 👇

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç