Çaykur memur alımı yapacak: İşte başvuru tarihi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çaykur memur alımı yapacak: İşte başvuru tarihi 2023

Çaykur bünyesine personel alımı yapılacak. 2023 yılı ikinci personel alımının başvuru bilgileri, kadrolar ve tarihleri yazımızda.

Kariyer Kapısı 15 Ara 2023 0
Çaykur memur alımı yapacak: İşte başvuru tarihi 2023

Çaykur memur alımı yapacak.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı yapacak. Yapılacak personel alımı için bekleyiş devam ederken ÖSYM'den bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok kadroya kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Bizde bu yazımızda söz konusu personel alımının detaylarına yer verdik. İşte detaylar.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI ŞU ŞEKİLDE OLACAK:

Çaykur personel alımının başvuru genel şartları şu şekilde olacak:

a) Türk vatandaşı olmak,
b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
c) Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
f) İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

KADROLAR

Avukat
Mühendis
Memur
Anbar Memuru

BAŞVURU TARİHİ

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu 20 Aralık 2023 tarihinde başlayacak. Başvuru başladığında haberdar olmak için uygulamamızı ücretsiz aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç