ÇAYKUR 600 İşçi Alımı Kura Çekimi Yapıldı İŞKUR
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ÇAYKUR 600 İşçi Alımı Kura Çekimi Yapıldı İŞKUR

Çaykur, geçtiğimiz ay yayımladığı duyuruda mevsimlik işçi kadrosuna 600 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. İşçi alımına dair kura çekimi bugün yapıldı.

Son Dakika 29 Mart 2022 12:43 0
ÇAYKUR 600 İşçi Alımı Kura Çekimi Yapıldı İŞKUR

Çaykur mevsimlik işçi alımı kura çekimi yapıldı ve Youtube üzerinden canlı olarak yayımlanan kura çekiminin sonuçları belli oldu.


Çaykur, geçtiğimiz ay bir ilan yayımladı ve en az ilköğretim mezunu adaylar arasından 600 mevsimlik işçi alımı yapacağını kamuoyuna duyurdu. Yapılacak olan işçi alımı için başvurular 28 Şubat ile 4 Mart 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alındı. İŞKUR üzerinden başvuruların başlamasının ardından binlerce aday müracaatını yaptı. Başvuruların tamamlanmasının ardından adaylar kura çekimini beklemeye başladı. Kura çekimi için ise 29 Mart 2022 günü duyurulmuştu. Duyuru yapılan tarihin gelmesi ile birlikte işçi alımına başvuru yapan adaylar, internet üzerinden kura çekimi sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda konuya ilişkin detaylara yer verdik.


KURA ÇEKİMİ YAPILDI


ÇAYKUR tarafından yapılan son dakika açıklamasında kura çekiminin yapıldığına yer verildi. Daha önce yayımlanan duyuruda, "Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde işe alınacak geçici işçiler, 29 Mart 2022 Salı günü saat 10.00 da Rize  Gençlik Merkezi Konferans Salonunda İŞKUR nihai listeleri esas alınarak noter tarafından yapılacak olan kura çekimiyle belirlenecektir." denilmişti. Bugün saat 10.00 'da başlayan kura çekimi 1 saate yakın sürdü ve kura çekimi anı Youtube üzerinden canlı olarak yayımlandı.


Kura çekimi, Çaykur'un Çaytvweb kanalı üzerinden youtube üzerinden canlı olarak yayımlandı. Söz konusu videonun linki aşağıdadır:


https://www.youtube.com/watch?v=tBzwGRsp6LA&ab_channel=CayTvWeb


Kura sonrası listelerin önümüzdeki saatlerde Çaykur resmi sayfasından duyurulması bekleniyor. Açıklama geldiğinde haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç