Çaycı Hüseyin Kuruluş Osman'da Oynayacak: Gürbüz Bey
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çaycı Hüseyin Kuruluş Osman'da Oynayacak: Gürbüz Bey

Çaycı Hüseyin karakteri ile tanınan Alpaslan Özmol, Kuruluş Osman dizisi ile ekranlara dönüyor.

Kültür Sanat 17 Kasım 2022 16:03 0
Çaycı Hüseyin Kuruluş Osman'da Oynayacak: Gürbüz Bey

Ekranların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'daki Çaycı Hüseyin rolü ile tanınan Alpaslan Özmol, Kuruluş Osman adlı diziye geliyor.

Herkes onu Çocuklar Duymasın adlı dizi ile birlikte tanıyor. Ancak 90 'larda ve öncesinde doğan nesil , onu ilk defa Çaycı Hüseyin Rolü iile Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide gördü. Orada da Emine'nin kocası rolünde olan Alpaslan Özmol, bu dizinin bitmesinden sonra o dizideki eşi Emine ile birlikte Çocuklar Duymasın'da aynı rolüne devam etti ve fenomen haline geldi.

140 cm boyunda olan Alpaslan Özmol, son dönemlerde sosyal medya üzerinde sık sık ölüm haberleri ile gündeme geliyor. Sosyal medya kullanıcılarının son dönemlerde sürekli olarak öldü sözleir ile gündeme gelen Özmol, bu sefer ekranlara dönüyor. Gelen son bilgilere göre Özmol, ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman adlı dizide rol alacak. İlk görüntüler ise geldi.

Uzun süredir herhangi bir film ya da dizide oynamayan Özmol Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman adlı dizide Gürbüz Alp karakteri ile seyircilerin karşısına çıkacak. 

Sizce nasıl olur? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç