Çatışma Çıktı: Şanlıurfa Siverek'ten Son Dakika Ölüm Haberi Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çatışma Çıktı: Şanlıurfa Siverek'ten Son Dakika Ölüm Haberi Geldi

Şanlıurfa'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Siverek'te çatışmada 1 kişi öldü.

3.Sayfa 15 Tem 2022 19:17 0
Çatışma Çıktı: Şanlıurfa Siverek'ten Son Dakika Ölüm Haberi Geldi

Siveren'ten son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Siverek'te iki grup araısnda çatışma çıktı.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgiye göre Siverek'te silahlı çatışma çıktı. Kale Mahallesi'nde Seydioğlu Caddesi'nde saat 18.00'da meydana gelen feci olayda , iddialara göre iki grup arasında kavga çıktı.

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içinde büyüdü. Tekme tokatlı kavga daha sonra silahlı çatışmaya döndü. Taraflar arasında karşılıklı çekilen silahlar ateşlendi ve bir kişi kanlar içinde yerde kaldı. Cihan B. isimli kişi kurşunların isabet etmesi üzerine kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Bölgeye kısa sürede gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri, ağır yaralı olduğunu tespit ettiği yaralıyı , ilk müdahalesi sonrası ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan bu kişi , doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Öte yandan bölgede çatışma sonrası tarafların kaçtığı öğrenilirken bölgeye gelen polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlatarak incelemelerde bulundu. Çatışmada hayatını kaybeden Cihan B.’nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Bölgede polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altıla alırken olası görgü tanıklarının ifadelerine de başvuruluyor. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma , polis ekipleri tarafından devam ediyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç