CarrefourSa, A101 ve MİGROS Marketlerde Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar ?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

CarrefourSa, A101 ve MİGROS Marketlerde Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar ?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Kurban fiyatları araştırılmaya başladı.Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar zncir marketler MİGROS,A101,CarrefourSA gibi pek çok marektlerde satışa sunulmaya hazırlanıyor.Peki marketlerde kurban fiyatları ne kadar ? Detaylar haberimizde...

Ekonomi 4 Tem 2021 18:55 0
CarrefourSa, A101 ve MİGROS Marketlerde Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar ?

Kurban Bayramının yaklaşması ile birlikte kurbanlık fiyat araştırmaları başladı.Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkları satışa çıkaran zincir marketler CarrefourSA,MİGROS,A101 gibi marketler, taksitli satış imkanı da sunuyor. Peki, marketlerde kurban fiyatı ne kadar?Tüm detayları sizin için derledik işte merak edilenler...


20-23 Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı için sayılı günler kala marketlerde kredi kartına taksit imkanı ile Kurbanlık satışları başladı.


CarrefourSA 2021 Kurban Fiyatları Ne Kadar?


CarrefourSA, en az 17 kilogramlık sakatat dahil "Kıvırcık Koç Kurban Paketi"ni 1950 liradan satıyor. Büyükbaş kurbanlıkta ise en az 20 kilogramlık bir hissenin fiyatı 2050 lira olarak belirlendi. Büyükbaş kurbanlık etlerini bayramın 4. günü teslim almak isteyen müşterilere özel indirim uygulanıyor. Bayramın son günü yapılacak teslimat için ise hisse fiyatı 1950 lira olarak belirlendi.


Kesilen kurbanlıkları müşterilerin adreslerine ücretsiz teslim edecek olan CarrefourSA, anlaşmalı bankaya ait kredi kartına indirim ve 9 taksit imkanı sunuyor.


MİGROS 2021 Kurban Fiyatları Ne Kadar?


Migros marketlerde kurbanlıkların satışı başladı. Ücretsiz teslimat hizmeti sunacağını açıklayan Migros, en az 12 kilogramlık kurbanlık koçu 1795 liradan, 16 kilogramlık koçu 1950 liradan satışa sunuyor.


Migros, büyükbaş kurbanlıkta ise minimum 25 kilogram sakatatsız kemiksiz et olan bir hissenin fiyatını 2295 lira olarak belirledi.


Migros, Money Bonus Kredi Kartı sahiplerine 125 lira indirim, anlaşmalı bankaların kredi kartlarına 6 ay taksit imkanı sağlıyor. Mağazalardan teslim alımlarında ise kuşbaşı ve kıyma hazırlığı gibi kasaplık hizmetleri ücretsiz sunuluyor.


A101 2021 Kurban Fiyatları Ne Kadar?


A101, en az 16 kilogramlık Karaman koçunu 1695 liradan, büyükbaş kurbanlıkta en az 20 kilogram olan bir hisse fiyatını 1795 liradan satıyor. A101, anlaşmalı bankaların kredi kartlarına indirim olanağı da tanıyor. Firma müşterilerine bağış seçeneğini de veriyor.



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç