Çankırı Karatekin Üniversitesi'ne KPSS en az 55 Puanla Büro Memuru ve Bakım-Onarım Görevlisi Alımı Yapılacak 
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çankırı Karatekin Üniversitesi'ne KPSS en az 55 Puanla Büro Memuru ve Bakım-Onarım Görevlisi Alımı Yapılacak 

KPSS'li ve KPSS şartsız yeni memur alımı haberleri art arda yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak Çankırı Karatekin Üniversitesi'nden KPSS en az 55 puanla personel alımı yapılacağına ilişkin duyuru yayımlandı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi'ne KPSS en az 55 Puanla Büro Memuru ve Bakım-Onarım Görevlisi Alımı Yapılacak 

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi'ne en az ortaöğretim sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak. Çankırı Karatekin Üniversitesi'nin resmi internet sayfası ve çeşitli kamu ilan sayfalarından yapılan resmi bilgilendirmede, kuruma destek personeli ve büro personeli alınacağı kaydedildi. Belediyenin personel alımı için başvuru yapmak isteyen adayların KPSS en az 55 puanın yanı sıra mezuniyet ve diğer şartları da yerine getirmesi gerekiyor. 

Büro personeli alımı için başvuru yapmak isteyen adayların en az ortaöğretim mezunu, MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip, iş sağlığı güvenliği eğitim belgesine sahip olması gerekiyor. Adaylar resmi sayfadan ayrıntılara göz atabilirler. 

Başvuru yapmak isteyen adayların ayrıca aşağıdaki şartları da yerine getirmesi gerekiyor:

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.
2- Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması (Askerliğini yapmış veya muaf olunması gerekmektedir).
3- 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.(Atanmaya hak kazanan adaylardan tam teşekküllü hastaneden sağlık kurulu raporu istenecektir.)
4- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.
5- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.
6- Başvuracak adayların belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olması, başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.
7- Adayların 2020 KPSS(B) grubu puan türlerinden nitelikte belirtilen ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türüne sahip olması gerekmektedir.
8- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
9- Özel şartların ilan tarihinin ilk günü itibariyle sağlanıyor olması gerekmektedir.
10- Adaylara hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmediği tespit edilen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.
11- Üniversitemiz gerekli durumlarda ilanın her aşamasında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.
12- Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup, birden fazla pozisyona başvuru yapılamayacaktır.
13- Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv
Araştırması Kanunu ile Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliği uyarınca arşiv
araştırması yapılacaktır. Söz konusu sonucun olumlu gelmesi halinde atamaları yapılacaktır.


Daha fazla iş haberine anında erişim sağlamak için finans7.com adresini takip edebilir, finans7.com'un mobil uygulamalarını cihazınıza ücretsiz indirebilirsiniz.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç