Cani Anne, 21 Aylık Bebeğini Boğmaya Çalışıp Videosunu Babasına Yolladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cani Anne, 21 Aylık Bebeğini Boğmaya Çalışıp Videosunu Babasına Yolladı

Diyarbakır'da meydana gelen olayda bir kadın, 21 aylık bebeğini yastıkla boğmaya çalıştı ve bu anları videoya çekip bebeğin babasına yolladı.

Haberler 28 Mart 2022 19:08 0
Cani Anne, 21 Aylık Bebeğini Boğmaya Çalışıp Videosunu Babasına Yolladı

Diyarbakır'da feci bir olay meydana geldi. Gelen son bilgilere göre bir kadın, 21 aylık bebeğini yastıkla boğmaya çalıştı.


Diyarbakır'da meydana gelen olay kan dondurdu. Kayalar İlçesi'nde bulunan Huzurevleri Mahallesi'nde meydana gelen feci olayda iddialara göre E.E. isimli bir kadın, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 21 aylık çocuğunu yastıkla boğmaya çalıştı. Çocuğunu yastıkla boğmaya çalışan cani anne, o anların görüntüsünü çekti ve onları eşine gönderdi. E.E. 'nin gönderdiği feci görüntüleri gören kişi hemen ailesi ile birlikte adliyeye gitti ve savcılığı olay için suç duyurusunda bulunarak şikayet dilekçesini verdi.


Şikayetin iletilmesi üzerine Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı ve polis ekiplerine talimat verildi. Talimat üzerine harekete geçen polis ekipleri, çocuğu annesinden aldı ve babasına teslim etti. Kadın da gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadın karakola götürülürken çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ederken E.E.'nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç