Canan Karatay, 10 yaş gençleştiren sırrını açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Canan Karatay, 10 yaş gençleştiren sırrını açıkladı

Son dakika haberi: Canan Karatay, 10 yaş gençleştiren sırrını açıkladı. İşte gelen açıklama ve 10 yaş gençleştiren meyve.

Sağlık 20 Ağu 2023 18:03 1
Canan Karatay, 10 yaş gençleştiren sırrını açıkladı

Canan Karatay: Uyuyana kadar bunu için 10 yaş gençleşirsiniz.

Prof. Dr. Canan Karatay'dan bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada yıllar içinde beslenme konusundaki önerileri ile dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Canan Karatay, bu sefer gençlik iksirini açıkladı.

Bu seferki önerisinde gençlik ve cilt sağlığına yönelik tarif geldi. Ünlü profesör yaptığı açıklamada insan vücudunu 10 yaş geriye götören besin tarifini açıkladı.

Cildin yaşlanma belirtilerinin pek çok kişide endişe verici olduğunu, özellikle son dönemlerde estetik ameliyatların çokça arttığını, kırışıklıkların giderilmesi adına insanların bıçak altına yattığını söyleyen Prof. Dr. Canan Karatay, bir besin önerdi ve bu besini tüketen kişilerin 10 yaş gençleşeceğini söyledi.

Özellikle cildimizde oluşan kırışıklıklar ile göz altı torbalarının oluşmasını engellemeye yardımcı olan bu besin, cildimizin elastikiyetini artırarak gençlik etkisi yaratabiliyor. İşte Karatay'ın açıkladığı o besin.

Prof. Dr. Canan Karatay, zeytinyağından sonra gençlik iksirini kivi olduğunu, kivi tüketenlerin gençleşeceğini söyledi.

C vitamini açısından oldukça zengin olan kivinin, düzenli şekilde tüketildiğinde 10 yaş gençleştirdiğini belirten Karatay, akşam saatlerine kadar günün her anında tüketilebileceğini, uyuyana kadar yenilebileceğini söyledi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
canan karatayi tebrik ediyorum bunca senedir gencliginin sirrini tum kamuyla millet ile paylastigi icin cok mutlu olduk .