Çanakkale'de Şırıngalı Eş Dehşeti Zorla Kaçırıp...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çanakkale'de Şırıngalı Eş Dehşeti Zorla Kaçırıp...

Çaanakkale Çan'da meydana gelen korkunç olayda daha önce şırınga ile eşini tehdit edip gözaltına alınan ve serbest kalan kişi, yine eşini kaçırdı.

Yerel Haberler 10 Haz 2022 10:56 0
Çanakkale'de Şırıngalı Eş Dehşeti Zorla Kaçırıp...

Korkunç bir olay meydana geldi.

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre dün gece İ.K isimli kadın ortadan kayboldu. Hakkında uzaklaştırma kararı olan eşi İ.M.K.'da ortadan kayboldu. Bunun üzerine AKUT ekipleri ile AFAD ve Jandarma işbirliğinde Şerbetli Köyü'nde arama çalışmaları başlatıldı. 

Başlatılan çalışmalarda, geçen Nisan ayında eşi tarafından şırıngalı iğne tehdidi ile evinden kaçırılan ve zorla cinsel istismara uğrayan İ.K. isimli kadının yine eşi İ.M.K tarafından kaçırıldığı kesinlik kazandı. Bunun üzerine 20 kişilik ekip dört bir yana dağılarak çalışmalara başladı.

UZAKLAŞTIRMA KARARINI DİNLEMEDİ

Çanakkale Çan'da yaşanan söz konusu olayda , daha önce de hakkında uzaklaştırma kararı olan İ.M.K. isimli kişi karaır tanımadı ve eşini zorla kaçırdı. İ.K. isimli kadından haber alamayan yakınları hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine başlatılan soruşturmada ev çilingir yardımı ile açıldı. Evde kimsenin olmadığı fark edilince olayla ilgili incelme derinleştirildi ve etraftaki kameralara, tanık beyanlarına başvurdu ve talihsiz kadının yine İ.M.K. tarafından kaçırıldığı tespit edildi. 

Ekipler, kadının bulunması için çalışmalara devam ediyor. 

Eşindne daha önce sürekli baskı gören 41 yaşındaki İ.K. isimli kadın, 51 yaşındaki İ.M.K'dan şikayetçi oldu ve uzaklaştırma kararı çıktı. Sığınma evine yerleşen kadın , yakınlarının araya girmesi ile şikayetindne vazgeçti ve eşi ile barıştı. Bir kafede iş bulan kadın bir çocuğu ile Çan'da ev tuttu ve burada yaşamaya başladı. 

Çalıştığı işyerinden çıkan ve evine gidecek kadın, eşini karşısında gördü. Sorun çıkmaması için eşi ile eve kadar yürümeye başlayan kadın, eve geldi. Eşi de eve girdi. Yatak odasına giden kadının peşinden giden eşi, kapıyı kilitledi ve kadını saçlarından tutup dövmeye başladı. 

Eşinin karşı çıkmasına aldırmayan ve onu döven kişi, kadına cinsel istismarda bulundu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç