Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel ve işçi alımı yapacak: İşte çomü başvuru 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel ve işçi alımı yapacak: İşte çomü başvuru 2023

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında sözleşmeli 190 personel alımı yapacak. İşte ilan bilgileri.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel ve işçi alımı yapacak: İşte çomü başvuru 2023

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 190 personel alımı yapacak.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada gemi adamı usta gemici, gemici, programcı, temizlik personeli, şoför, taşıma personeli, güvenlik görevlisi, hemşire, ebe, ağız ve diş sağlığı teknikeri, diş protez teknikeri, tıbbi görüntüleme teknikeri, ilk ve acil yardım teknikeri, laboratuvar teknikeri, odyometri teknikeri, elektronörofizyoloji teknikeri, ameliyathane teknikerliği, eczane hizmetleri teknikeri, perfüzyonist sağlık personeli, odyolog sağlık personeli, diyetisyen, biyolog, veteriner hekim, büro personeli, görüntü ve ses sistemleri, elektrik teknisyeni, sıhhi tesisat teknisyeni, karo fayans kalebodur, iklimlendirme ve soğutma, boya badana teknisyeni, bilgi işlem destek personeli, biyomedikal cihaz teknikeri kadrosuna alım yapılacağı açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde:

➢ 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.

➢ KPSS B grubu sınavlarından; Lisans mezunları için 2022 KPSS P3, Ön lisans mezunları için 2022 KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS P94 puanı esas alınacaktır.

Özel Şartlar ise şu şekilde:

➢ Tercih edilecek pozisyonun hizasında yer alan şartları taşıyor olması.

➢ Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına başvuracak erkek adaylar için 170 cm’den kısa boylu olmamak, boy uzunluğunun cm cinsinden son iki rakam ile kilosu arasında farkın 10’dan fazla olmamak. (Örneğin, 190 cm boyundaki adayın kilosunun en fazla 90+10=100 kilo ile en az 90-10=80 kilo aralığında olması.)

➢ Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına başvuracak kadın adaylar için 160 cm’den kısa boylu olmamak, boy uzunluğunun cm cinsinden son iki rakam ile kilosu arasında farkın 10’dan fazla olmamak.

(Örneğin, 190 cm boyundaki adayın kilosunun en fazla 90+10=100 kilo ile en az 90-10=80 kilo aralığında olması.)

➢ Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması.

➢ Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

➢ Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmü gereğince başvuru yapamazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler yerleşmeye hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI

İlana başvurular internet üzerinden alınacak. Başvuru ile ilgili "Adayların https://ilan.comu.edu.tr/ adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir. Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir" ifadelerine yer verildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç