Çamlıca camii otoparkındaki görüntüler ile ilgili açıklama!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çamlıca camii otoparkındaki görüntüler ile ilgili açıklama!

Çamlıca Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk, caminin otoparkında çekilen görüntüler hakkında açıklama yaptı.

Haberler 9 Ocak 2023 18:49 0
Çamlıca camii otoparkındaki görüntüler ile ilgili açıklama!

Son dakika: Çamlıca camii otoparkındaki görüntüler ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Son günlerde gündem konusu olan Çamlıca Camii otoparkındaki sıfır araçlar büyük tepki topladı. Görüntülerin ardından Çamlıca Camii ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk'ten bir son dakika açıklaması geldi. 

Ergin Külünk,caminin otoparkında görüntüleri çekilen araçların bir filo şirketine ait olduğunu belirterek, "Filo şirketi bazı araçlarını kısa süreliğine buraya bırakmak için izin istemişti. Diğer kullanıcıların kullanma şartlarını zorlaştırmamak şartıyla otoparkımızı kullandırmıştık." dedi. 

FİLO ŞİRKETİ İZİN İSTEDİ

Külünk, otoparka her yerden araç getirilip bırakıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Yeter ki plakalı olsun. Bir filo şirketi de bazı araçlarını kısa süreliğine buraya bırakmak için izin istemişti. Müsaade etmiştik. Diğer kullanıcıların kullanma şartlarını zorlaştırmamak şartıyla otoparkımızı kullandırmıştık. Yanlış bir algıyla medya gündemi biraz meşgul edildi. Bunlar stok araç değil, araba kiralayan bir filo firmasının geçici olarak bıraktığı plakalı araçlardır. Satış için bekletilen satış aracı yok. Plakasız gelen bir aracı gördüğümüz an gerekli yerlere başvurarak kaldırtıyoruz. Ücretsiz otopark olduğu için kimseye 'getirme' deme şansımız yok."

Bırakılan araçların otopark sirkülasyonunu etkilemediğini dile getiren Külünk, "Birkaç bin araçlık otoparkımız var. 50 araç, 100 araç, 500 araç otoparkımızın kapasitesi bakımından diğer kullanıcılara zorluk vermez." dedi.

Külünk, görüntülerin medyada yer almasının arından polis ve maliye ekiplerinin otoparka gelerek inceleme yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Çamlıca Camii otoparkında bulunan araçların tepki toplaması ardından araçların kaldırılarak otoparkın boşaltıldığı öne sürüldü.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç