Camavinga, Arda Güler'in kulaklara daldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Camavinga, Arda Güler'in kulaklara daldı

Real Madrid'in Girona'yı 4-0 yendiği karşılaşmada Camavinga'nın Arda Güler'e yaptıkları daha çok konuşuldu.

Spor 11 Şubat 2024 0
Camavinga, Arda Güler'in kulaklara daldı

Camavinga, Arda Güler'in kulaklara daldı.

Real Madrid, önceki akşam şampiyonluk yolunda önemli bir karşılaşmaya çıktı. La Liga'da bu sezonun sürpriz takımlarından olan ve art arda aldığı galibiyetlerle bir süre birinci olan, şimdi Real Madrid'in hemen ardında 2. olan Girona ile karşılaşan Real, zor geçmesi beklenen karşılaşmayı rahat kazandı.

Milli gururumuz Arda Güler, kaşrılaşmaya yine yedek kulübesinde başladı. Real Madrid'e geldiğinden bu yana bir kupa maçı dışında ilk 11'de maça başlayamayan Arda, bu sefer oyuna erken girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Arda Güler, bir penaltı kazandırarak takımına katkı sağladı. Ancak penaltısı gole dönüşmedi.

REAL'İN GOLLERİ

Karşılaşmanın 6. dakikasında Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior sahneye çıktı ve attığı golle takımını erken öne geçirdi. Dakikalar 35'i gösterdiğinde Real Madrid'in altın çocuğu Jude Bellingham farkı 2'ye çıkardı.

54'üncü dakikada da Bellingham sahneye çıktı ve farkı 3'e çıkardı. Kaşrılaşmanın sonucunu belirleyen gol ise 61'inci dakikada Rodrygo'dan geldi ve Real Madrid girona'yı evinde 4-0'la rahat geçti.

Bu galibiyet sonrası puanını 61'e çıkaran Real Madrid, 56 puanda kalan Girona'nın 5 puan önünde lider. 3. sırada ise maç eksiği ile 50 puanla Barcelona var.

CAMAVİNGA, PENALTI SONRASI ARDA'NIN KULAĞINI YALADI

Arda Güler, karşılaşmanın son dakikalarında çalımlarla rakjip ceza sahasına girdi. Bu sırada yerde kalan Arda, takımına penaltı kaznaıdrdı. Penaltı sevinci sırasında Camavinga, Arda Güler'in kulağını yaladı. Arda ise bu duruma tepki gösterdi. Daha sonra iki isim sarılıp barıştı. İşte o anlar:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç